En aquestes dates un batut, un còctel o una beguda freda sempre són benvinguts. Jo sóc clienta i consumidora de productes de La Sirena, perquè, a part de ser una empresa catalana, de Terrassa, crec que disposa de una bona qualitat de productes congelats. Quan m'hi apropo sempre agafo les receptes que posen a disposició de la clientela. Les trobo molt amenes per poder fer-les a casa. I aquesta que publico és una d'elles. Si us agrada el coco i, a més combinat amb xocolata és la vostra recepta!
És una recepta molt senzilla de fer i, que visualment recorda molt a típic cubanito d'orxata.
Ingredients
Per a 4 persones
-Gelat de xocolata.
-200 ml. de llet de coco.
-50 gr. de sucre.
-Fulles de menta(jo 5 grans).
Preparació
-Escalfeu la llet de coco amb el sucre.Quan arrenqui el bull afegiu-hi les fulles de menta. Retireu-ho del foc i deixeu-ho infusionar uns 5'.
-Coleu-lo i deixeu-ho refredar.
-Feu boles de gelat de xocolata; disposeu-les en una copa o got. Aboqueu-hi la llet infusionada per sobre i decoreu-ho amb fulles de menta.
Bon profit!