La pinya natural farcida amb crema pastissera és una de les postres més agraïdes de l'estiu. L'acidesa de la pinya i la dolçor de la crema és un matrimoni perfecte.
Ingredients
-1 pinya natural.
-Crema pastissera
Cliqueu aquí que es on trobareu la recepta. En aquest cas heu d'utilitzar 25 gr. de maizena i, no 45 gr.
Talleu la pinya en rodanxes. La mida a gust del consumidor. Col.loqueu-la en un plat . Cobriu-la amb crema pastissera. Afegiu-hi sucre per damunt i la cremeu amb un cremador. I, llesta per servir.
Font: Retalls de cuina-blog.
Bon profit!
Que bo!
ResponElimina...sort que la pinya es digestiva... perquè aquesta combinació és molt llaminera.
S'ha de provar de fer.
Molt bona aquesta pinya amb crema cremada. No coneixia aquesta recepta. Però em va encantar. A tastar-la aquest proper cap de setmana. Gràcies
ResponElimina