dilluns, 26 de juliol de 2021

PINYA AMB CREMA CREMADA

La pinya natural farcida amb crema pastissera és una de les postres més agraïdes de l'estiu. L'acidesa de la pinya i la dolçor de la crema és un matrimoni perfecte.

  


 Ingredients

-1 pinya natural.

-Crema pastissera

Cliqueu aquí que es on trobareu la recepta. En aquest cas heu d'utilitzar 25 gr. de maizena i, no 45 gr.

Talleu la pinya en rodanxes. La mida a gust del consumidor. Col.loqueu-la en un plat . Cobriu-la amb crema pastissera. Afegiu-hi sucre per damunt i la cremeu amb un cremador. I, llesta per servir.

Font: Retalls de cuina-blog.

Bon profit!

1 comentari:

  1. Que bo!

    ...sort que la pinya es digestiva... perquè aquesta combinació és molt llaminera.

    S'ha de provar de fer.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...