dilluns, 14 de gener del 2019

CANELÓ DE TORRÓ DE ROVELL D'OU CREMAT

Una de les coses més divertides és elaborar postres amb les sobres de Nadal. Amb imaginació el món dolç pot donar molta vida a aquests excedents, com ho són aquests canelons de torró de rovell d'ou. Conegudíssima recepta entre els blocaires i cuiners/eres de la xarxa que esdevé una llepòlia deliciosa.



Ingredients
Per 6 canelons
-1 taula de torró de rovell (yema) cremat.
-300 gr. de nata per muntar.
-Sucre llustre per decorar.

Preparació
-Munteu la nata i reserveu-la en la nevera. No cal afegir sucre. El torró és prou dolç. Tot i que això va a gust del consumidor.
-Feu porcions de 30 gr. de torró. Si el torró és massa dur podeu estovar-lo un parell de segons al microones.
-Un cop passat el corró. Feu-ne rectangles de 10 x 10 cm aprox.

Aquí teniu l'enllaç de l'Anna, companya blocaire, que fa una mostra visual molt instructiva.M'agrada cuinar-Vídeo caneló de turró.

Bon profit!

4 comentaris:

  1. Hola Cristina,
    Bon Any!.
    Fa molt bona pinta aquest canaló :)
    Salutacions.

    ResponElimina
  2. T'ha quedat molt bé Cristina. Es una recepta que he vist moltes vegades, però encara no he fet.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Per tot arreu el veig. Cada vegada penso que l'he de fer i encara no m'hi he posat. Quan vaig veure a l'Anna en acció vaig pensar en fer-lo, però no tenia prou torró de rovell d'ou😂😂😂😂

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  4. Que bé t'ha quedat, deu d'estar molt bo. amb el teu permis queda anotat per provar de fer-lo!!
    Petons

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...