Una de les coses més divertides és elaborar postres amb les sobres de Nadal. Amb imaginació el món dolç pot donar molta vida a aquests excedents, com ho són aquests canelons de torró de rovell d'ou. Conegudíssima recepta entre els blocaires i cuiners/eres de la xarxa que esdevé una llepòlia deliciosa.
Ingredients
Per 6 canelons
-1 taula de torró de rovell (yema) cremat.
-300 gr. de nata per muntar.
-Sucre llustre per decorar.
Preparació
-Munteu la nata i reserveu-la en la nevera. No cal afegir sucre. El torró és prou dolç. Tot i que això va a gust del consumidor.
-Feu porcions de 30 gr. de torró. Si el torró és massa dur podeu estovar-lo un parell de segons al microones.
-Un cop passat el corró. Feu-ne rectangles de 10 x 10 cm aprox.
Aquí teniu l'enllaç de l'Anna, companya blocaire, que fa una mostra visual molt instructiva.M'agrada cuinar-Vídeo caneló de turró.
Bon profit!
Hola Cristina,
ResponEliminaBon Any!.
Fa molt bona pinta aquest canaló :)
Salutacions.
T'ha quedat molt bé Cristina. Es una recepta que he vist moltes vegades, però encara no he fet.
ResponEliminaPetons.
Per tot arreu el veig. Cada vegada penso que l'he de fer i encara no m'hi he posat. Quan vaig veure a l'Anna en acció vaig pensar en fer-lo, però no tenia prou torró de rovell d'ou😂😂😂😂
ResponEliminaPtnts
Glòria
Que bé t'ha quedat, deu d'estar molt bo. amb el teu permis queda anotat per provar de fer-lo!!
ResponEliminaPetons