-1 làmina de pasta fullada.
-sucre llustre
-crema pastissera.(Aquí)
Preparació
-Prescalfeu el forn 190ºC. Dalt i baix.
-Desemboliqueu la pasta fullada i, la deixeu en el mateix paper de forn que hi porta. Escampeu sucre llustre i passeu el rodet sense prémer perquè s'integri. Poseu-hi al damunt un full de paper de forn i, doneu-ne la volta a la pasta fullada i feu el mateix procediment amb el sucre.
-En acabat, si cal, passeu el rodet, tot prement, a fi que us quedi una pasta fullada amb un gruix de 3-5 mm.
-Seguidament, marqueu 3 rectangles de la mida que desitgeu, amb un tallapizza o una regla. Ens ha de quedar un múltiple de 3. Us en poden sortir 6. Ho simplement fer tres rectangles iguals.
-Amb un forquilla marqueu tota la pasta fullada per evitar que pugi durant la cocció. Posem els rectangles sobre la safata del forn, folrada amb paper o silpat. A sobre hi posem una altra làmina de paper de forn i, seguidament una altra placa o safates que puguin anar al forn perquè facin pes i no deixi pujar la pasta de full.
-Enfornem a 190ºC, forn de dalt i de baix fins que estiguin daurades. Quan hi falti poc podeu retirar les safates del damunt per acabar de coure la pasta de full.
-Retirem i deixem refredar.
-Un cop fredes farcim de crema amb un mànega pastissera les capes de pasta de full i decorem la superficie al nostre gust.
Bon profit!
Quina pintassa, sembla de pastisseria!
ResponEliminaCon esta decoración que le has dado te ha quedado espectacular Cristina.
ResponEliminaHola Cristina,
ResponEliminaSaltant de cuina en cuina i de blog en blog he arribat a la teva cuina.
Noia, aquesta elaboració em sembla boníssima i t'ha quedat espectacular.
Em quedo pel teu blog i miro el que tens.
Salutacions,
:)
Quines postres! Ben boniques i delicioses! La crema....em xifla!
ResponEliminaPetonets i molt bon cap de setmana,
Olga