No a tothom li agraden els panellets i les castanyes. Una manera d'acontentar els anti-panellets ha estat fer aquests tirabuixons de pasta fullada. La versatillitat de la pasta fullada fa que aquests tirabuixons es puguin consumir també en la seva versió salada i farcir-los d'allò que més ens agradi.
Hi havia molta pressa per consumir els tirabuixons i, vet aqui que les fotos sortissin una mica brutotes..jejeje.
Ingredients
-2 planxes de pasta fullada rectangular.
-50 gr. de sucre llustre.
-25 gr. de taronja confitada.
-1 culleradeta de canyella mòlta.
-25 gr. de mantega.
-1 ou.
-100 gr. de xocolata de cobertura.
Preparació
-Preescalfeu el forn a 180ºC
-Talleu la taronja confitada en dauets. Mescleu el sucre llustre amb la canyella.
-Exteneu un planxa de pasta fullada sobre el paper sulfuritzat amb el qual ve enrotllada i, repartiu per sobre el sucre, la canyella i la taronja confitada.
-Cobriu amb l´altra planxa i pressioneu lleugerament. Jo he passat amb cura el corró..
-Talleu tires de 20 x 2 cm. amb un tallapizzes i un ganivet afilat. Doneu-les-hi forma de tirabuixó i les poseu en la safata de forn sobre paper sulfuritzat. Pinteu-los amb l'ou batut.
-Coure en el forn a 180ºC uns 20'.
-Trossegeu la xocolata i, juntament amb la mantega la foneu al bany Maria. Submergir els extrems dels tirabuixons un cop estiguin freds i deixeu-los refredar sobre paper sulfuritzat. I espereu-vos fins que s´hagi endurit abans de menjar-se'ls!
Bon profit!
-
Segur que tenien pressa per menjar-se'ls, han d'estar deliciosos !!
ResponEliminaFeliç setmana.
Hum!!!!!
ResponEliminaTaronja confitada i xoco. Casen molt be.
No m'estranye que tinguessin presa per menjar-los.
Un petó.
Me parecen muy ricos con este toke de confitura y chocolate.Bsssss
ResponEliminaOoohh!! Que bons!! El detall de les puntes xocolatejades....impressionant!
ResponEliminaPetons,
Olga
m'encanta la versatilitat de la pasta de full! en dolç, salat...sempre és bona! i aquesta pasta m'encanta amb el toc de xocolata als extrems! és la típica que vas picant tot el dia! petons
ResponEliminaJo cada any faig els panellets, però amb menjar-me'n un en tinc prou, així que optaria també per aquests tirabuixons. La pasta de full és genial, i amb les puntetes de xocolata puja a espectacular! un petó!
ResponEliminaBen fàcil de fer. Tot el que sigui amb pasta fullada, tant dolç com salat ja m'agrada, encara que els panellets també.
ResponEliminaUn encert el trocets de taronja confitada.
Petons.
No conozco a nadie de mi entorno que no le gusten los panellets pero te aseguro que si pongo ademas en la mesa estas tiras de hojaldre con la naranja en el interior y estas puntas de chocolate no te dejan ni uno.
ResponEliminaBona setmana
El que jo dic sempre. Taronja i xocolata, la millor combinació!!!
ResponEliminaPetonets
Aquests tirabixons m'encanten, a casa també haguéssin volat perquè hi ha algú a qui els panellets tampoc li van massa
ResponEliminaPtnts
Dolça
Mira que n'és de versàtil la pasta de full! aquests tirabuixons amb un cafetó de luxe! i més fàcil impossible! petó
ResponEliminaRecepta on hi hagi taronja i xocolata, me l'apunto!! I és que és una combinació irresistible! I la pasta de full? Un invent meravellós! Uns tirabuixent, ben irresistibles! un petonet!
ResponElimina