20 de novembre i una nova edició de la convocatòria del Blog al Plat. Aquesta vegada el blog "prota" es diu Dolcíssims. Un blog ple de dolços que fa honor al seu nom. Triar em va resultar difícil. Les hauria fet totes però em vaig decantar per aquest flam fresquet, la Núria, en diu púding de xocolata i poma ideal pels amants de la xocolata.
De la recepta original he precisat alguns ingredients. Ja sabeu que a mi les "cullerades" em treuen de polleguera. Aquí la teniu per si voleu fer-ne una ullada: Púding de xocolata i poma.
Ingredients
-2 pomes reineta.
-2 cullerades ben plenes de sucre.
-25 gr. de mantega.
-400 ml de llet.
-150 gr. de xocolata de cobertura per postres.
-200 gr. de sucre.
-3 ous.
Preparació
-En una paella feu un caramel amb les dues cullerades de sucre i la mantega. Mentre es va fent talleu a daus la poma. Quan el caramel comenci a agafar color aboqueu-hi la poma i, a foc baix, la deixeu coure un minut. Retireu i reserveu
-En un cassó escalfeu la llet. Un cop escalfada i, fora de foc, afegiu-hi el sucre i la xocolata. Remeneu fins que aquesta es desfaci.
-Un cop la xocolata estigui tèbia, afegi-hi els ous.Mescleu bé fins que s'integrin.
-Aboqueu-hi en el motlle la poma amb el caramel i, seguidament la xocolata.
-Coure al forn al bany Maria a 170ºC entre 45' i 60'.
-Quan retireu el motlle de la nevera, deixeu refredar en temperatura ambient i, després el reserveu en la nevera fins a la seva consumició.
Bon profit!
Ei Cristina!, quina presentació més atractiva!, aquesta combinació d'ingredients sembla molt interessant...Apuntada queda. Gracies com sempre!!!
ResponEliminaPlis!, posa l'enllaç al meu bloc! merci!
EliminaSi el flam de poma sol ja em sembla bo... amb xocolata ha d'estar espectacular!! molt bona eleccó, un petó i feliç cap de setmana!
ResponEliminaNo se m'haría acudit fer un plam de poma i xocolata, el seu sabor ha de sorprendre i amb aquest motlle tan xulo es difícil esperar a que es refredi.
ResponEliminaPetons.
Flan de manzana si que lo he probado pero de chocolate no, pinta muy bueno también.
ResponEliminaBon cap de setmana
Quin contrast, segur que esta boníssim!!!!!
ResponEliminaTant la xocolata com les pomes em pirren.
Petons
Quina flor més bonica!!! I deu ser....boníssima!
ResponEliminaBon cap de setmana, Cristina!
Petons,
Olga
poma i xocolata, una combinació que té l'èxit assegurat! I amb aquest motlle encara llueix més.
ResponEliminaQuina preciositat!!!! I poma amb xocolata ha de ser boníssim!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Tinc aquest motlle... un flam molt bo! petó
ResponEliminaOstres, em xoca la combinació poma-xocolata! No l'he tastada mai, però jo per la xocolata faig l'esforç que calgui! Fins demà, maca!
ResponEliminaJo tambe tinc aquest motlle i queda molt ben presentat!
ResponEliminaPrens nota de la recepta , que a casa els flams sempre triomfen!!
Petons