S'ha de treure màxim profit de les fruites que ens brinda la primavera. Una bona manera és acabar un àpat amb unes postres com aquestes que combinen iogurt i fruita.
Ingredients
Per a 4 persones
-3 iougurts naturals desnatats
-4 albercocs.
-25 gr. de sucre.
-1 cullerada sopera d´aigua.
-1 beina de vainilla ( o, també, gingebre, canyella, cardamon, anís estrellat, a gust de consumidor).
Preparació
-Obriu la beina de vainilla per la meitat i al llarg. Despreneu amb un ganivet l´interior tot rascant.
-Renteu els albarcocs, retireu-los l'os i els talleu per la meitat.
-En un cassó prepareu un caramel. Afegiu-hi la cullerada d´aigua i el sucre. Tot seguit, Afegiu-hi les llavors de vainilla i els albercocs. Els cuineu a foc molt suau, uns quants minuts i els retireu quan vegeu que estiguin tendres i caramelitzats.
-Els retireu i els deixeu entebeir.
-Bateu els iogurts i els aboqueu en unes copes o bols. Sobre aquests disposeu els albercocs. Decoreu i serviu.
Bon profit!