Aquest més d´abril, en Xavi, la Sandra i la Marina ens han reptat amb l´arròs i amb aquesta recepta participo en el repte del 15 d'abril. Una versió del clàssic arròs amb llet en format pastís que s´acompanya de gelat de nata i panses.

Ingredients
Per un motlle corona de 22 cm.
-230 gr. d' arròs.
-600 ml de llet.
-120 gr. de sucre.
-1 beina de vainilla.
-2 trossos de pell d' una llimona.
-100 gr. de mantega pomada.
-150 gr. de nata líquida.
-125 gr. de panses.
-gelat de nata.
-canyella en pols.
Ingredients
Per un motlle corona de 22 cm.
-230 gr. d' arròs.
-600 ml de llet.
-120 gr. de sucre.
-1 beina de vainilla.
-2 trossos de pell d' una llimona.
-100 gr. de mantega pomada.
-150 gr. de nata líquida.
-125 gr. de panses.
-gelat de nata.
-canyella en pols.
Preparació
-Bulliu l´arròs amb aigua amb un pessic de sal durant 5'. En un cassó hi afegiu la llet, l´arròs escorregut, el sucre, la beina de vainilla oberta i les peles de la llimona.Quan la llet bulli, poseu-hi el foc al mínim fins que s´hagi absorbit tot el líquid.
-Menstrestant remulleu les panses en aigua tèbia.
-Retireu la beina de la vainilla i la pela de llimona.
-Afegiu-hi la mantega pomada i la nata. Mescleu molt bé i incorporeu-hi les panses.Torneu a mesclar
-Aboqueu-hi la preparació en un motlle corona, untat amb oli, i alliseu la superficie amb una cullera. Poseu el motlle en la nevera durant unes hores.
-A l´hora de servir ho desemmotlleu i farciu el centre de la corona amb boles de gelat de nata i empolsineu amb canyella en pols.
Bon profit!