divendres, 12 de novembre del 2010

PALMERETES FARCIDES DE FORMATGE I PERNIL DOLÇ

Avui he portat a la feina aquestes temptadores palmeretes per gaudir-les a l´hora de l´esmorzar.


             
Ingredients
-2 làmines de massa de pasta fullada.
-pernil dolç.
-formatge en làmines per fondre
-1 ou batut.

Preparació
Prepareu el farciment de les làmines, tot afegint-t´hi, primer, el pernil en dolç i,després a sobre d´aquest, el formatge.
Enrotlleu la làmina des dels extrems fins al centre i talleu-la a trossets fins que quedin palmeretes Pinteu-les amb l´ou batut i les coeu en el forn a 180º fins que quedin daurades.

Bon Profit!

divendres, 5 de novembre del 2010

TEULES

Avui hem celebrat la castanyada "laboral" i, per acompanyar els panallets que ha portat la meva companya, la Rosa, he elaborat aquestes teules que han resultat delicioses a l´hora del cafè amb llet.



Ingredients
-130 gr.de sucre glacé
-70 gr. de mantega
-2 clares i mitja d´ou.
-85 gr. de farina.

Preparació

Escalfeu una mica la mantega i poseu-la en un bol amb el sucre, les clares d´ou i la farina. Treballeu aquesta massa amb una batedora amb barilles fins que adopti una textura fina i homogènia.
Després folreu una plata de forn amb paper i amb l´ajuda d´una cullera estireu la massa a sobre el paper i feu petits discos.
Poseu la plata al forn pre-escalfat a 160º, i deixeu-ho coure uns 10 o 12 minuts.
Retireu del foc quan comencin a daurar-se  les vores de les galetes.
La massa encara estarà tova, s´endurirà amb el fred.
Traieu-les amb compte amb l´ajuda d´una espàtula i doneu-los forma corbada.


Bon Profit!

dilluns, 1 de novembre del 2010

PASTÍS DE BOMBÓ FERRERO ROCHER

Per la castanyada també he portat, per aquells que no són amants de les castanyes,aquest pastís elaborat amb els bombons Ferrero Rocher molt fàcil de fer i...boníssim. La recepta la vaig extreure del meu bloc de capçalera, La cuina de casa.


Ingredients
-13 bombons Ferrero Rocher
-500 ml de nata líquida.
-1 sobre de Flam Royal( 4 flams)

Preparació
Tritureu els bombons amb el túrmix. Afegiu-hi la nata i els polvos del flam. Aquesta barreja poseu-la en un cassó a foc mig, tot remenant, fins que arrenqui el bull.
Es retira del foc i s´aboca en un motlle de silicona. Deixeu refredar i poseu-lo a la nevera fins el moment de servir.
Decoreu al gust.


Bon Profit!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...