A la revista Cuina del mes de desembre varen dedicar un capítol a les receptes amb canyella. Dins d'aquestes trobem les galetes amb canyella.
Ingredients
Per a 25 galetes
- 125 gr. de mantega.
- 100 gr. de sucre.
- 1 ou + 250 gr. de farina
- 1 culleradeta de canyella en pols.
- 1 pessic de sal.
- sucre i canyella en pols per acabar les galetes.
1-Escalfeu el forn a 180ºC i folreu una safata amb paper de forn.
2-Bateu la mantega amb el sucre fins que quedi una mescla cremosa i suau. Afegiu-hi l'ou i bateu-ho perquè s'integri bé.
3-Barregeu la farina, la canyella, el llevat i el pessic de sal. Aneu afegint aquesta mescla, a poc a poc, a la massa de mantega i sucre, fin que quedi homogènia.
4-Estireu la massa a un gruix de 0,5 cm i talleu-la amb un tallapastes.
5-Espolseu una mica de sucre (jo no ho vaig fer) i canyella barrejats per sobre de les galetes i coeu-les 10-12 min, fins que estiguin daurades.
6-Deixeu-les refredar sobre una reixeta.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada