Nou forn i magdalenes per estrenar-lo. Això sí enganxada a llibre d'instruccions.
Ingredients:Per 12 magdalenes
-150 ml de llet.
-1 canonet de canyella.
- Pela de llimona
-2 ous grans.
-170 gr. de sucre.
-150 ml d'oli de gira-sol.
-200 gr. de farina.
-10 gr. de llevat en pols.
-1 pessic de sal.
Preparació:
-Bulliu la llet amb el canonet de canyella i la pela de la llimona. Quan arrenqui el bull tapeu el cassó i deixeu-la infusionar 20/30 min.
-Bateu els ous am el sucre fins que doblin el seu volum.
-Aboqueu-hi l'oli poc a poc i a tongades. Afegiu-.hi la llet infusionada i alterneu.la amb la farina barrejada amb el llevat i el pessic de sal. No treballeu la massa en excés. Solament integrar. L'última tongada ha de ser la de farina.
-Reserveu la preparació en la nevera durant una hora.
-Pre-escalfeu el forn a 220º-calor de dalt i de baix.
-Aboqueu-hi la massa en el motlle per a magdalenes, una mica més de 3/4 de la seva capacitat. Empolsineu-hi sucre per sobre.
-Enforneu fins que es formi el turonet. i després baixeu la temperatura fins 180º. El temps aprox. de cocció és de 15´-20 minuts,
Bon profit!
.
Súper trobo a faltar les teves receptes
ResponElimina