Bunyols alternatius als de quaresma. Cada cop tenim més receptes de bunyols elaborades amb ingredients que innoven els tradicionals i, aquests bunyols amb iogurt grec són un d'ells.
Ingredients
-100 gr. de farina.
-1 iogurt grec natural sense sucre.
-16 gr. de sucre.
-8 gr. de llevat.
-1 ou.
-ratlladura de llimona o essència de vainilla (opcional)
-Oli de gira-sol i sucre per arrebossar.
Preparació
-Escalfeu l'oli en una paella o cassó.
-Mescleu tots els ingredients i barregeu-los amb el túrmix fins que quedi una massa ben fina.
-Quan l'oli estigui ben calent- si utilitzeu sonda la temperatura seria entre 150-160ºC- amb l'ajuda de dues culleres aneu-hi afegint massa de bunyol per tandes.
-Podeu reservar un got amb oli de gira-sol i abans d'agafar-hi massa remulleu les culleres així evitareu que la massa quedi enganxada a aquesta.
- Quan estiguin formats els passeu en calent sobre el sucre. El contacte amb l'oli i el sucre farà que aquest s'adhereixi millor. I, seguidament, col.loqueu els bunyols sobre una safata amb paper absorbent.
-I llestos per assaborir.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada