dilluns, 29 de març del 2021

BUNYOLS DE IOGURT GREC

Bunyols alternatius als de quaresma. Cada cop tenim més receptes de bunyols elaborades amb ingredients que innoven els tradicionals i, aquests bunyols amb iogurt grec són un d'ells.


Ingredients

-100 gr. de farina.

-1 iogurt grec natural sense sucre.

-16 gr.  de sucre.

-8 gr. de llevat.

-1 ou.

-ratlladura de llimona o essència de vainilla (opcional)

-Oli de gira-sol i sucre per arrebossar.

 Preparació

-Escalfeu l'oli en una paella o cassó.

-Mescleu tots els ingredients i barregeu-los amb el túrmix fins que quedi una massa ben fina.

-Quan l'oli estigui ben calent- si utilitzeu sonda la temperatura seria entre 150-160ºC- amb l'ajuda de dues culleres aneu-hi afegint massa de bunyol per tandes.

-Podeu reservar  un got amb oli de gira-sol i abans d'agafar-hi massa remulleu les culleres així evitareu que la massa quedi enganxada a aquesta.

- Quan estiguin formats els passeu en calent sobre el sucre. El contacte amb l'oli i el sucre farà que aquest s'adhereixi millor. I, seguidament, col.loqueu els bunyols sobre una safata amb paper absorbent. 

-I llestos per assaborir.

 


 Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...