Per un motlle de 20 cm.
Pel pa de pessic.
-4 ous.
-125 gr. de farina.
-125 gr. de sucre.
-1 sobre de llevat químic.
-ratlladura de llimona.
Preparació
Bescuit
-Preescalfeu el forn a 180ºC.
-Separeu els rovells de les clares. Munteu els rovells amb el sucre fins que doblin volum.
-Munteu les clares.
-Tamisseu la farina juntament amb el llevat i la incorporeu a la crema de rovells a, poc a poc, fins que quedi tota mesclada, juntament amb la ratlladura de llimona.
-Afegiu-hi, a tongades i amb moviments envolvents les clares.
-Aboqueu-ho la preparació al motlle i, enforneu, 180ºC , forn de baix uns 35 minuts.
Almívar-recepta i elaboració(aquí).
Trufa-recepta i elaboració (aquí). Talleu el pastís en dues capes i farciu-les de trufa.
Crema de rovell(yema)-recepta i elaboració(aquí).
Decoració
-Granet d'ametlla; fruita confitada, plomes, ous, pollets i, imaginació.
Bon profit!.
ResponEliminaCristina; Un clàssic que no falla mai, com molt bé dius.
El pollet amb les ulleres, amb recorda, corrupción en Miami "antivicio".
Una abraçada Cristina¡¡ :O)
Que bonita¡¡¡¡¡ bss
ResponEliminaMés maca que algunes de les que venen i a sobre estarà o millor dit, estava boníssima per això es un clàssic.
ResponEliminaImagino que son 35 minuts al forn, oi?
Petons maca.
Síii...quin lapsus!
EliminaUna clásica pero siempre efectiva y que gusta siempre y te ha quedado estupenda.
ResponEliminaBon diumenge
Quina mona mes bufona.
ResponEliminaQue graciós el pollet amb ulleres!!!!!!!!
Fantàstica
Petons
Ets una professional!!! Bravo per la meva pastissera preferida!! mua
ResponEliminaCristina!! és espectacular!! qui fos la teva fillola ;). Un petonàs!
ResponElimina