dilluns, 7 de setembre del 2015

PANNA COTTA DE PERES

L'estiu ens porta una gran varietat de fruita de temporada com els gerds, els préssec, la figa, ja més tardana, però no hem d'oblidar la pera, la conference, erculina i, blanquilla, es troben en la seva màxima esplendor. La pera és molt amigable per fer postres, i sobretot confitura. Tenia aquesta recepta de panna cotta, nata cuita amb pera i, un gran excedent de peres dels camps de Sant Joan Despí...Combinació perfecta!!



Ingredients
Per a 2-3 persones.
-4 peres formoses.+ 1 pera per guarnir.
-1 beina de vainilla.
-200 ml de nata líquida uns 35% MG
-1 rajolí de llet semidesnatada.
-4 cullerades de sucre.
-3 fulls de gelatina neutra.

Preparació
-Peleu i trossegeu la pera en dauets. Aboqueu-la en un cassó amb el sucre i, remeneu de tant en tant, durant uns 10'.
-Passat aquest temps tritureu les peres fins aconseguir un puré ben fi.
-Hidrateu la gelatina amb aigua freda.
-Torneu a posar-ho al foc i afegiu-hi la nata i el rajolí de llet durant 5'. Llavors afegiu-hi les llavors de la vainilla(obriu-la pel mig i rasqueu les llavors amb un ganivet.
-Deixeu-ho al foc un parell de minuts i afegiu-hi la gelatina hidratada en aigua freda. Remeneu fora de foc perquè la gelatina es dissolgui.
-Repartiu la panna cotta en els vasets. Reserveu en la nevera fins que qualli i decoreu amb la pera reservada.

Bon profit!

8 comentaris:

  1. Quina delícia de recepta per començar la temporada! Ha de tenir un gust tan delicat! Doncs sí que ens veurem el 26. He intentat contactar amb tú, però no tinc l'adreça de correu electrònic. I no et trobo a Facebook. Si em vos deixar un missatge privat al Facebook de Retalls o al d'Anna Continente. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. El postre es delicioso para mi cena y un poco de jamón ya estoy lista huuuu.Bsss

    ResponElimina
  3. Encara no sé perque faig servir tan poc les peres a les receptes, el cas es que quan faig alguna ens agrada molt.
    Una pann cotta de 10, segur que el seu sabor es molt elegant.
    Petons.

    ResponElimina
  4. ohh que bona! mira que he vist panna cottas però de pera cap! bona proposta!petons

    ResponElimina
  5. oh, m'encanta la idea! A mi la pannacotta clàssica no m'agrada gaire, la trobo massa greixosa. Però aquesta ha de quedar molt més lleugera, amb les peres, i la combinació pera-vainilla queda realment sensacional.

    ResponElimina
  6. No se me hubiera ocurrido una panacotta así.Pinta muy bien.¡¡

    ResponElimina
  7. Pera i vainilla, combinació guanyadora! A casa ens encanta, i també vam publicar aquesta panna cotta fa temps, és boníssima, eh?
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...