Ingredients
Per a 6 persones.
-150 ml d'aigua.
-100 gr. de sucre.
-35 ml de suc de llimona.
-un polsim de canyella en pols
-400 gr. de síndria.
Pels festucs caramel.litzats
-2 cullerades d'aigua
-4 cullerades de festucs.
-3 cullerades de sucre.
Preparació
-Feu un almívar lleuger amb l'aigua i el sucre(100ºC). Retireu-lo i afegiu-hi el suc de la llimona.
-Trossegeu la síndria, elimineu les llavors possibles, talleu-la a dauets i la tritureu juntament amb el polsim de canyella.
-Mescleu el puré amb l'almívar fred.
-Congeleu el puré. Al cap de dues hores i, cada 30', el remeneu a fi de trencar els cristalls de gel que s'hi formen fins el moment de consumir-lo.
Per caramel.litzar els festucs
-Heu de coure les dues cullerades de sucre amb dues d'aigua fins a obtenir un caramel dauradet. Afegiu-hi els festucs, remeneu i els aboqueu en un paper de forn separats entre si perquè s'assequin.
-Repartiu el sorbet i guarniu amb els festuc.
Font: Revista Lecturas
Tots estem en mode "gelat", ha, ha...!! Amb el que m'agrada a mí la síndria! Ha de ser un sorbet súper refrescant i el toc dels festucs caramelitzats molt original! Una abraçada!
ResponEliminaai sí, amb aquesta caloooooooorrrrr només prendria gaspatxos i gelats :)
ResponEliminaM'encanta aquest sorbet, ha de ser molt refrescant.
Aquesta recepta me la guardo per quan tingui una síndria que sigui sosa, es una bona i refrescant manera d'aprofitarla.
ResponEliminaPetons.
que bo fresquet oi?? uixx mira qeu ja he dinat però faria un segon postre ara! que bé entraria! petons
ResponEliminaCon este calor es lo que apetece y nos vuelve a refrescar el cuerpo por dentro.
ResponEliminaBuen verano
Bss
ResponEliminaCristina; Ben refrescant que ara és el màxim que el cos aguanta a la cuina.
Salutacions Cristina¡¡ :O)