diumenge, 3 de maig de 2020

NAPOLITANES

Aprofitant que tenia retalls de pasta fullada he fet aquestes napolitanes segons el pas a pas del mestre forner Xavier Barriga que ens el mostra en el seu llibre "Bollería".



Ingredients:
Per a 8 napolitanes. 
-1 full de pasta fullada rectangular.
- barretes de xocolata o crema.
-1 ou.
-1 pessic de sal.
-sucre llustre
-fideus de xocolata (opcional).

Preparació:
-Prescalfeu el forn a 190ºC
-Esteneu la pasta fullada. Feu rectangles de massa de 14 x 8 cm. Us ens sortiran vuit i, les munteu segons el gràfic següent:


-Seguidament, pinteu.-les  amb ou batut amb una mica de sal. S'ha de pintar la base també.
-Col.loqueu-les amb cura sobre el paper sulfuritzat que ja el tindreu sobre la safata del forn i enforneu a 190ºC., forn de dalt i de baix. 
-Un cop cuites, les deixeu refredar sobre una reixeta i, finalment les empolsineu amb sucre llustre.(Podeu posar-hi els fideus de xocolata sobre la massa un cop passat l'ou prèviament a la seva cocció).

Bon profit!

2 comentaris:

  1. Quina pinta! On compres les barretes de xocolata? Jo no sé on trobar les de pastisseria

    ResponSuprimeix
  2. Són les barretes de la xoco Nestlé Postres

    ResponSuprimeix

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...