Ingredients
-5 ous.
-300 gr. de sucre.
-120 gr. de farina
-100 gr. de cacau pur en pols
-250 gr. de mantega
-40 gr. de oreos petits
-40 gr. de xocolata de cobertura.
Preparació
Prescalfeu el forn a 180ºC
-Bateu els ous amb el sucre fins que estiguin molsosos.
-Afegiu-hi la farina i el cacau tamisats. Mescleu
-Afegiu-hi la mantega desfeta al microones.Mescleu
-I, finalment, afegiu-hi els oreos trossejats i, la xocolata trossejada.Mescleu
-En una safata rectangular que no tingui més de 3 cm d'alçada, per evitar que es cogui abans de les vores que del mig ja que el brownie ha de quedar una mica humit de dins, folrada amb paper de forn aboqueu-hi la preparació i, repartiu sobre la superficie oreos trossejats o sencers con més us vingui de gust.
-Enforneu forn de dalt i de baix a 180ºC uns 35-40'. Feu la prova de l'agulla. Si durant la cocció veieu que se us fa molt ràpidament crosta cobriu el motlle amb paper d'alumini.
-Un cop cuit i fred serviu.
Bon profit!.
Bonissim,una abrassada,
ResponEliminaIrresistible¡¡
ResponEliminajo cada vegada sóc més fan de la xocolata, sobretot la que té més cacao!! m'encanta un bon tros de brownie!! t'ha quedat molt bé! petons
ResponEliminaQuin vici els brownies!! I a sobre són tan fàcils de fer!!! M'apunto la recepta! Una abraçada!
ResponEliminaA casa ens entusiasmen els brownies...i aquest especialment.
ResponEliminaPtnts
Glòria