dimarts, 3 d’octubre del 2017

GOTETS DE BATUT DE PRÉSSEC I RAÏM AMB ESCUMA DE IOGURT

Recepta d'aprofitament, refrescant i amb multi-propietats amb les dues fruites per excel·lència de l'estiu el préssec i el raïm.



Ingredients
Per a 6 persones
-4 préssecs.
-200 gr. de raïm.
-3 iogurts naturals desnatats.
-3 cullerades de sucre.
-1 clara d'ou.
-1 pessic de sal.

Preparació
-Peleu els préssecs, trossegeu-los; peleu el raïm i espinyoleu-los.  Aboqueu la fruita en un bol i la tritureu fins a obtenir un pure homogeni.
-Bateu els iogurts amb el sucre i afegiu-hi 3/4 parts de la mescla al puré de fruites. Mescleu i, repartiu-lo en 6 gots.
- Amb les varilles elèctriques  munteu les clares a punt de neu i, les afegiu al iogurt restant amb moviments envolvents.
-Repartiu la clara sobre els gots i decoreu al gust.

Bon profit!

4 comentaris:

  1. Unes bones postres, m'encanta la presentació en gotets, encara que segur menjaría més d'un.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Carai Cris quina pintassa! això és de profesional ehh!! m'agrada molt com t'ha quedat i segur que de gust és brutal!!

    ResponElimina
  3. La opción de vasitos en postres cada vez me gustan mas.Buena y sana combinación.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...