Feia temps que no menjava flams i, tenia a pendents aquest recepta, amb el cítric per excel·lència de la temporada, la taronja. És una recepta d´aquestes apta per persones intolerants a la lactosa ja que no porta llet.
Ingredients
Per a 6 pax aprox.
-200 ml de suc de taronja colat.
-50 gr. de sucre*
-4 ous.
Per fer el caramel
-50 gr de sucre.
-1 cullerada d´aigua.
*La quantitat de sucre és a gust del consumidor.
Preparació
-Primer de tot feu el caramel. En una paella aboqueu-hi els dos ingredients i, sense remenar, només de tant en tant sacsejant, feu un caramel fins que estigui daurat. Aboqueu-lo a les flameres.
-Mescleu en un bol el suc de taronja colat, el sucre i els ous.
-Aboqueu la preparació a les flameres que les posareu en una safata per fer bany Maria plena d´aigua calenta.
-Tapeu les flameres amb paper d´alumini. Enforneu a 180ºC uns 40' aprox. o feu la prova de l´agulla.
-Quan estigui quallat retireu-les del forn i, deixeu reposar una estona a temperatura ambient abans de posar-les a la nevera.
Bon profit!
ui quina bona pinta!!!
ResponEliminaQue buenos que son siempre los flanes.
ResponEliminaBona setmana
Sense llet, quina bona idea, perque la pinta es veu molt bona i la gent que no pot pendre llet s'el pot menjar sense por.
ResponEliminaPetons.
Quina bona pinta. Hauré de probar-los.
ResponEliminaPetons
què bo!! el vaig fer fa molt temps... però recordo que va agradar molt, una textura molt fina! petó
ResponEliminaOstres! Sense llet! Serà qüestió de provar-lo perquè a la foto té una pinta fantàstica! Una abraçada!
ResponEliminaEl flam és una de les meves postres preferides, i és igual de que sigui! Aquest pinta molt bé i força original que sigui sense llet, l'haurem de provar! Petonets!
ResponEliminaOooohhh! Que bo! I sorprenent que no porti llet! Prenc bona nota!
ResponEliminaPetonets,
Olga
No sóc massa fan dels flams, però aquest sense llet segur que m'agradaria.
ResponEliminaPtnts
Glòria
Me gusta mucho.
ResponElimina