dilluns, 25 de juliol del 2016

GOTETS DE PRÉSSECS, IOGURT I AVELLANES

Ahir va ser santa Cristina. I, com cada any no poden faltar a  taula les meves postres...Vaja! que el dia no seria complert sense un bon àpat i unes bones postres. Aquest any he fet una recepta d'aprofitament. Vaig trobar la recepta ideal per donar sortida als melindros, orellanes, avellanes  que voltaven pel rebost des d'aquest hivern a la revista Cocina Mia.



Ingredients
Per a 6 copes aprox.
-12 préssecs frescos.
-4 orellanes.
-60 gr. d'avellanes, si pot ser ja torrades.
-8 melindros.
-70 gr. de sucre.
-150 ml d'aigua.
-2 iogurts.
-1 cullerada de mel.

 

Preparació
-Peleu els préssecs i, sense l´os, talleu-los en dauets regulars petits. En un cassó aboqueu-hi el sucre amb l'aigua i, poseu-los al foc fins que bulli un parell de minuts. Incorporeu-hi els préssecs trossejats i, manteniu  la cocció, a foc suau sense deixar de remenar, 10'. Us quedarà un préssec almivarat molt bo.
-Desfeu els melindros. Mescleu el iogurt amb la mel i, reserveu. Torreu les avellanes, si no les teniu ja torrades i, talleu les orellanes en daus regulars.
-Disposeu els melindros trossejats en el fons de la copa. Ompliu-los amb una capa de iogurt-Jo he fet dues capes alternades amb préssec-i, finalment acabeu amb les avellanes trossejades, les orellanes i daus de préssec.

Bon profit i...


9 comentaris:


  1. Cristina; Un gotet d'aprofitament i de bon gust¡¡
    Per molts anys Cristina¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Aquests gotets son molt adients per acabar un àpat festiu i una bona cel.lebració del teu sant amb gust d'estiu.
    Bones vacances maca!!

    ResponElimina
  3. Una fantástica idea este postre y mas con la presentación en vaso, esta claro que triunfastes ayer en tu santo.
    Bones vacances Cristina

    ResponElimina
  4. M'encanten les postres en gotets!! Fan molta festa i si a més són tan deliciosos com aquests de préssecs i iogurts, hauràs triomfat com sempre! Moltes felicitats (un pèl endarrerides) i bones vacances!!! Ens veiem aviat!!Petonets!

    ResponElimina
  5. Cristina, moltes felicitats! Unes postres molt bones! Delicioses! I...molt bones vacances!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats una mica endarrerides!! quins gotets més bons i més senzills, ideals per no haver d'engegar el forn amb aquesta calor, oi? un petó!

    ResponElimina
  7. Molt bona la recepta i ara que es el tems dels préssecs!!!
    Fantàstic!!!!!
    Felicitats amb retràs i bon estiu.
    Petons

    ResponElimina
  8. Quina bona pinta!!! Ningú diria que és una recepta d'aprofitament...
    Bones vacances! Clara

    ResponElimina
  9. He fet vacances aviat i m'he perdut cosa bona... com aquests gotets tan fàcil i bons! ja has acabat les vacances? petons

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...