dissabte, 1 de novembre de 2014

ROQUES DE COCO

L'altra dia a classe a part de fer panellets vàrem tenir temps per aquestes roques de coco que abans d'enfornar-les s'han de coure al foc. Per a mi, va ser tota una novetat ja que sempre les he elaborat en cru, com els panellet de coco i, després les he enfornat. Aquesta novetat la comparteixo amb vosaltres...a la millor ja sou uns experts en aquesta manera d'elaborar-les però m'ha semblat una recepta curiosa per penjar-la al blog. Ah! a casa no han quedat ni les engrunes de coco jejejeje....


Si us n´ha quedat de coco dels panellets ja teniu aqui una recepta d´aprofitament ben bona.

Ingredients
-100 gr. de coco ratllat.
-100 gr. de sucre.
-40 gr. de clara d'ou.
-xocolata negra per la cobertura.

La diferència entre xocolata i xocolata de cobertura rau en què aquesta última ha de contenir un 31% mínim de mantega de cacau.

Preparació.
-Mescleu tots els ingredients en un cassó. Escalfeu-los al bany Maria, a foc molt suau, fins a conseguir una consistència pastosa. Si feu servir termòmetre quan aquest arribi als 45ºC ja es considerarà llesta la pasta.
-Doneu-los forma de roca i coeu-les en el forn a 250ºC-dalt i baix- uns 2-3'.
-Foneu al bany Maria la xocolata negra i quan les roques estiguin fredes les banyeu en ella. Deixeu refredar i ja estaran llestes per consumir.


Bon profit!

11 comentaris:

  1. Que ricas estas rocas, no le falta de nada de nada huuuuu...Bs

    ResponSuprimeix
  2. Unas rocas deliciosas! La próxima vez las haré así, un beso grande

    Les receptes que m'agraden

    ResponSuprimeix
  3. el tema de les cobertures és difícil de comprovar amb les xocolates dels súpers, ja que normalment no especifiquen quin percentatge del cacau que porten correspon a la mantega de cacau...
    Jo el què faig és tenir sempre a casa mantega de cacau, i si vull banyar alguna cosa com aquestes roques de coco, n'afageixo un 10% a la xocolata del súper.
    La meva cunayda és fan del coco, aquests roques serien la seva delícia!

    ResponSuprimeix
  4. Una combinación que gusta mucho y yo como la Gemma tambien tengo manteca de cacao en casa para alguna ocasión que la necesite.
    Bona setmana

    ResponSuprimeix
  5. Jo tampoc les he fet mai d'aquesta manera, però veien el resultat tant bo s'ha de tastar.
    Amb tú estem aprenent coses noves.
    Petons maca!!

    ResponSuprimeix
  6. Tot i que fan molt bona pinta, no ens barellariem per una roca d'aquestes...no puc amb el coco...jeje
    Petons

    ResponSuprimeix
  7. T'han quedat molt macàs, han de ser boníssimes!!!

    ResponSuprimeix
  8. Prenc nota!!! Al meu sogre li encanta el coco.......
    Salut i petons!
    Olga

    ResponSuprimeix
  9. Sí que són bones aquestes, sí!! Aquest any n'he tornat a fer i és que queden delicioses!! :P

    Un petonet guapa!!

    ResponSuprimeix
  10. Amb aquestes roques, et podràs fer una caseta de dulce!!!!!!
    Uns bons funaments jejejeje.
    Petons guapíssima

    ResponSuprimeix
  11. Ja els faré tinc una fan del coco, i com jo sóc de xoco... ideal i bons!! petonets!

    ResponSuprimeix

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...