diumenge, 5 de maig del 2013

MOUSSE DE XOCOLATA NEGRA AMB GELATINA D´ALBERCOC

Ja tenim aquí els albercocs! Els estava esperant amb candeletes. L´any passat vaig fer una mousse de xocolata blanca amb gelatina de maduixes i, em vaig quedar amb les ganes de provar la combinació de xocolata amb albercoc....doncs aquí la teniu. Gràcies a la recepta de mousse de xocolata, de la Carmen del blog Dulces Bocados, han sortit uns gotets de luxe.



Ingredients
Per 6-8 gotets tipus iogurt
Per la gelatina d´albercoc
-400 gr d'albercocs.
-50 gr de sucre (opcional).
-3 fulls de gelatina
Per la mousse de xocolata
-375 ml de llet sencera.
-300 gr. de xoco negra.
-3 ous.
-30 gr. de mantega.
Preparació
Primer de tot prepareu la gelatina. Renteu els albercocs,els talleu a trossets,  afegiu-hi el sucre i els tritureu amb el túrmix.
-Hidrateu amb aigua freda la gelatina durant 5' i, mentrestant escalfeu  100 gr del puré d'albercocs en un cassó.
-Un cop escalfat el puré i, hidratada la gelatina, afegiu-la escorreguda, en el puré i remeneu fins que es dissolgui i l´aboqueu en la resta del puré que teniu reservat.
-Aboqueu la gelatina en els gots i deixeu-lo quallar en la nevera. Mïnim 2 hores.

Un cop quallada la gelatina prepareu la mousse.
-Separeu els rovells de les clares i aboqueu els rovells juntament amb la mantega trossejada i la llet. Quan arrenqui el bull i fora de foc afegiu-hi la xocolata. Remeneu fins que es desfaci.
-Deixeu refredar la crema de xocolata i mestrestant munteu les clares.
-Un cop la crema estigui freda afegiu-hi les clares a tongades, a poc a poc i amb moviments envolvents a fi que no s´abaixi.
-Retireu els gots de la nevera i aboqueu-hi la mousse. Torneu a refrigerar-los tapats, unes 4 hores mínim.

Un mos...



...un altre...


i...Bon profit!

22 comentaris:

  1. ¡Hola Cristina!

    He conocido tu blog navegando por la red y lo siento, espero que no te moleste pero quería pararme a saludar, me encanta la distribución del mismo y como te expresas :)
    También aprovecho para animarte a continuar en esta misma línea, lo haces muy bien.
    Aprovecho también para desearte una feliz entrada de semana, llena de éxitos así como momentos agradables.
    Con tu permiso estaré por aquí, por "tu casa" para leerte con más frecuencia conforme al paso de los días.

    Saludos desde felicidadenlavida
    Un fuerte abrazo,
    Francisco M.

    ResponElimina
  2. que buena esta combinación y esta esta cuchara esta diciéndome "cómeme"
    bona setmana

    ResponElimina
  3. Una molt bona combinació, deu estar de vici!!! Ja de per sí, la mousse de xocolata és boníssima... Petons i fins la propera.

    ResponElimina
  4. Uff!! Quina pinta!!! Han d'estar de vici!!! Que bé, ja arriba l'estiu amb totes les seves fantàstiques fruites!!!

    ResponElimina
  5. Mare meva Cristina ...només de mirar les fotos ja hem venen ganes de menjar alguna cosa de xocolata.
    petons

    ResponElimina
  6. Una pinta deliciosa, una par de cucharadas por lo menos me comía ahora mismo
    Bss

    ResponElimina
  7. El que te la xocolata es que combina amb tota la fruita!!!!! I aquesta mousse amb la gelatina d'albercoc no sera menys!!!!
    Les fotos super xules!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  8. Encara no he tastat els albercocs aques any. Jo vull un gotet d'aquesta mousse!
    Petons.

    ResponElimina
  9. Que bona!! una mousse amb sorpresa! Avui que has posat més fotos ja m'ho puc imaginar... mousse cremosa i amb aire... cullera a dintres i... uau! Explosió de sabors! Jo encara no he trobat albercocs al mercat però ja no deu faltar gaire. Petons! Ok pel 25!

    ResponElimina
  10. Cristina t'ha quedat fantàstic!!!!!!!!!!! m'alegro que us hagi agradat :-))
    Moltes gràcies per nomenar-me
    Petonets

    ResponElimina
  11. uau, la combinació albercoc-xocolata ha de ser boníssima! Uns gotets delicioses que segur que s'acaben en un moment!

    ResponElimina
  12. ostres aquesta combinació encara no la he tastat! pero m'agrada! la xocolata amb l'albercoc semblen casar molt be! petons

    ResponElimina
  13. que bona té que estar aquesta combinació! La pinta ho du tot! petons

    ResponElimina
  14. t'ha quedat una textura fantàstica!!!! ;) petonets

    ResponElimina
  15. 0lé!olé!olé!.....
    Xocolata Hum..... deliciós!!!
    Petonets guapa

    ResponElimina
  16. Ohhhhh, jo en vull, quina bojeria de xocolata. Petons. Yolanda.

    ResponElimina
  17. Mousse de xocolata.....per tornar-se boig o boja!!!! ...i amb l'albercoc.....per morir-se!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  18. Aquest l'he de fer!!! Fa venir molta salivera....

    ResponElimina
  19. Mmmm... quina textura. Se'm fa la boca aigua.

    ResponElimina
  20. Les fotos són molt clares, això ha d'estar molt bo. En a mi el xocolate m'agrada de totes les maneres i en mousse també.

    ResponElimina
  21. Boníssima aquesta mousse!! L'he fet aquest cap de setmana (només la mousse de xocolata) i ja no en queda :)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...