diumenge, 15 d’abril del 2012

DOLÇ D'ARRÒS AMB PANSES

Aquest més d´abril, en Xavi, la Sandra i la Marina ens han reptat amb l´arròs i amb aquesta recepta participo en el repte del 15 d'abril. Una versió del clàssic arròs amb llet en format pastís que s´acompanya de gelat de nata i panses.




  
Ingredients
Per un motlle corona de 22 cm.
-230 gr. d' arròs.
-600 ml de llet.
-120 gr. de sucre.
-1 beina de vainilla.
-2 trossos de pell d' una llimona.
-100 gr. de mantega pomada.
-150 gr. de nata líquida.
-125 gr. de panses.
-gelat de nata.
-canyella en pols.


Preparació
-Bulliu l´arròs amb aigua amb un pessic de sal durant 5'. En un cassó hi afegiu la llet, l´arròs escorregut, el sucre, la beina de vainilla oberta i les peles de la llimona.Quan la llet bulli, poseu-hi el foc al mínim  fins que s´hagi absorbit tot el líquid.
-Menstrestant remulleu les panses en aigua tèbia.
-Retireu la beina de la vainilla i la pela de llimona.
-Afegiu-hi la mantega pomada i la nata. Mescleu molt bé i incorporeu-hi les panses.Torneu a mesclar
-Aboqueu-hi la preparació en un motlle corona, untat amb oli, i alliseu la superficie amb una cullera. Poseu el motlle en la nevera durant unes hores.
-A l´hora de servir ho desemmotlleu i farciu el centre de la corona amb boles de gelat de nata i empolsineu amb canyella en pols.



Bon profit!

31 comentaris:

  1. uau!!!!!!!!!! Quina passada, ha de ser una bomba! M'encanta la presentació en format pastís, amb el toc de les panses i tot... i el gelat farcint el forat del mig ha de quedar de vici total.

    ResponElimina
  2. Oooole tu Cristina!! Aquesta presentació és espectacular rematada amb aquest gelat, les panses i la canyella... ha de quedar boníssima! Venim a fer les postres a casa teva avui, eh? jejeje
    Moltes gràcies per participar guapa, no oblidis deixar-nos l'enllaç!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Què xulo amb aquest format!!! i el toc de les panses ho trobo genial!!! Ah! i no ens oblidem del gelat que és la bomba!!!! Petonets

    ResponElimina
  4. Molt bona idea presentar l'arròs amb llet amb forma de pastis i si a sobre l'acompanyes amb gelat ha de ser brutal . Per cert no se que fer de postres, aixi que m'apuntare a fer-les a casa teva.
    Petons i bon diumenge.

    ResponElimina
  5. Quines postres d'arros tan originals!! Una delicia!! Petons

    ResponElimina
  6. Boníssissim i preciossíssim!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  7. Una proposta dolça i molt ben presentada, ha d'estar molt bo.
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. OOohh quina textura i cremositat, amb aquestes postre,com vols que ens aprimem?? jajaj jo he pensat una proposta dolça semblant. petonets guapi

    ResponElimina
  9. Ostres, quina delícia! Es veu boníssim... Ja m'agradaria poder-lo tastar, però no en deu quedar ja, no? ;)

    Moltíssimes gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponElimina
  10. Cristina, això té una pintassa que no vegis...
    Nani

    ResponElimina
  11. I've enjoyed looking through your recipes

    ResponElimina
  12. Quin pastís més dolç! fa molt bona pinta!

    Salutacions

    ResponElimina
  13. oh! Segura que m'encantaria cristina! Però sí que porta ingredients! Això és més sofisticat que el simple arròs amb llet que vaig de vegades... m'encanta la teva proposta. Petons

    ResponElimina
  14. Hola guapa, aixó si que es una bona llepolia!!!!!!
    Es una bomba,a mes amb gelat.
    Una proposta boníssima.
    Petonets

    ResponElimina
  15. Hauré de provar-ho. El meu fill és un entusiasta de l'arròs amb llet. Segur que li encantarà aquest pastís!

    ResponElimina
  16. Molt bona aquesta versió d´arròs amb llet com a pastís... i el gelat de nata segur que combina molt i molt bé... petons,

    ResponElimina
  17. Algú que ha fet un postre dolç, enhorabona! Fa una pinta completíssima amb les panses i el gelat, nyam!

    Petonets i bon profit

    ResponElimina
  18. Renoi!, entre aquesta versió en pastís i la versió en gelat que ha fet una altra blocaire tenim uns postres de nassos!. Preciós!.

    ResponElimina
  19. Amb el gelat al mig i les panses quines postres tan bones, encara que es per menjar només una amanida i fer lloc al postre.
    Petons.

    ResponElimina
  20. Que postre más rico, si el arroz con leche me gusta y este va más completito genial!!!
    Me encanta tu blog y no digo nada de las recetas tan buenas, así que me hago seguidora ya mismo.
    Te invito a ver el nuestro si puedes.
    Un saludo.
    paprikaenlacocina.blogspot.com/

    ResponElimina
  21. Cristina esto es la bomba de bueno,te ha quedado divino y la presentacion suprema,me encanta
    bona setmana

    ResponElimina
  22. això són unes bones postres!!! una maca presentació!!!

    ResponElimina
  23. Sóc molt fan de l'arròs amb llet així que em sembla que ja està tot dit! ja,ja,ja

    ResponElimina
  24. Ohhh!!! que original!!! M'emporto aquesta idea....
    Petons

    ResponElimina
  25. Hola Cristina guapa tu

    com diu molt be la Catieu, ORIGINAL AL 100X100, gràcies per compartir una cosa tant hummmm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  26. Les panses li han de donar un toc interessant a l'arròs amb llet.
    Petonets

    ResponElimina
  27. Espectacular !!!! Poca cosa mes queda per dir...
    Petonets.

    ResponElimina
  28. Això de barrejar l'arròs amb gelat i panses és molt atrevit!

    Les fotos estan molt bé.

    ResponElimina
  29. Quina delícia!!!! se'm fa la boca aigua nena... mmmmmmmmmmmmmmmmm i aquestes hores encara més!. Salutacions
    www.miscositassrv.blogspot.com

    ResponElimina
  30. mmm, ja oloro la canyella...m'ha agradat molt la presentació en corona! i l'acompanyament del gelat! Segur que ha de ser deliciós!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...