dimecres, 23 de novembre de 2011

SOPA DOLÇA DE POMA

Amb aquesta recepta participo en la cita mensual que ens han propossat els nois de Memòries d´una cuinera. Es tracta d' una sopa dolça amb una combinació que jo personalment trobo exquisida: poma, mató i canyella.




Ingredients
Per a 4 persones
-4 pomes.
-1/2 llimona.
-1 cullerada de sucre.
-200 gr de mató o recuit.
-100 gr de sucre llustre.
-canyella en pols.
-1/2 got de suc de poma (opcional)


Preparació
-Peleu les pomes i les hi retireu el cor i les llavors. Prepareu el suc de mitja llimona i el reserveu.
-Liqueu les pomes i incorporeu-hi inmediatament el suc de llimona i una cullerada de sucre. Si el liquat està massa espès li podeu afegir una mica de suc de poma o aigua si no en teniu. Reserveu en la nevera.
-Col.loqueu el mató o recuit en un bol i el mescleu  amb el sucre llustre fins a obtenir una textura fina. Reserveu en la nevera fins el moment de servir.
-Prepareu 4 bols de sopa. Afegiu-hi una porció de la crema de formatge i empolsineu amb una mica de canyella.



Bon profit!

34 comentaris:

  1. Que bona pinta te aquesta sopeta dolça. Petons!

    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponSuprimeix
  2. Quina pinta te aquesta sopa.....
    Hum........ a més dolça.
    Per lleparse els dits.
    Petons

    ResponSuprimeix
  3. Molt bona combinació d´ingredients!!!m´agraden tots.... Petons,

    ResponSuprimeix
  4. ostres quina sopa mes original segur que esta molt bona,petons

    ResponSuprimeix
  5. Hola Cristina, guapa tu

    quina sopa més original, te ha quedat de Luxe

    mil petonets de poma, Susanna

    ResponSuprimeix
  6. Hola Cristina,
    Amb el que m'agraden a mi aquestes sopes ... la canyella m'encata i el mató i la poma, o sigui que per mi és perfecte!!! Petons

    ResponSuprimeix
  7. Combinació infalible, té una pinta exquisita!!
    Petonets
    Sandra

    ResponSuprimeix
  8. Que guai!! amb aquesta és la 3ª recepta dolça que tenim!!! crec que ni la Mafalda es resistiria!!! jajajajjajaja. Moltíssimes gràcies per participar guapa. Petonets

    ResponSuprimeix
  9. Una sopa ben original ! amb aquest ingredient segur que està bonisima.
    Petons

    ResponSuprimeix
  10. Mare meva que bona!! quina pinta! sobretot amb el mató pper allà desfet.... se m'està fent la boca aigua i això que acabo de sopar...!!! m'encanta la recepta!!! me l'enduc!! jejej petons

    ResponSuprimeix
  11. Cristina, potser demà m'animo a fer-lo. Tinc per fer mató i m'ha agradat molt la idea

    ResponSuprimeix
  12. Noia, quina presentació!, un plat exquisit!, i mira que n'és de bonic el plat blanc!...Una abraçada!

    ResponSuprimeix
  13. Me encantan los postres como este, te lo copiare sin duda. Besitos

    ResponSuprimeix
  14. una sopa sin lugar a dudas buenisima y te ha quedado muy bien presentada
    bona nit

    ResponSuprimeix
  15. No he menjat mai una sopa dolça!!! Es ben original! I amb uns ingredients ben aromàtics!
    Petons

    ResponSuprimeix
  16. uau, Cristina, em sembla una sopa d'una elegància, exquisidesa i senzillesa extremes. Una combinació absolutament sensacinoal, fàcil de fer i molt sana!

    ResponSuprimeix
  17. Segur que deu ser deliciosa!!!! Això és un no parar... la poma i la canyella sempre van de braçet. I el mató lliga molt bé amb les fruites d'alta pectina... boníssim, sí! petonet

    ResponSuprimeix
  18. La poma amb canyella m'encanta, ara falta que la tasti amb el mató!
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponSuprimeix
  19. Uauu!! Em sembla una idea molt original!! Quina sopa més dolceta!!
    Petons

    ResponSuprimeix
  20. Ha de ser boníssima!!! una abraçada!

    ResponSuprimeix
  21. Quina sopa tant original, i bona.
    La foto molt maca
    Bona cuina

    ResponSuprimeix
  22. Jo, com pots imaginar, sense el formatge jajaja...
    Pero la sopeta amb la canyella, fantástica!!
    Petonets.

    ResponSuprimeix
  23. S'em fa extrany la paraula sopa als postres, em ve al cap la típica sopa de pasta. Aquesta es una sopa de luxe i saborosa.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  24. Que interesant, no he fet sopeta dolça. Ho he de tastar.
    Petons,

    ResponSuprimeix
  25. No la he probado nunca, pero ha de estar deliciosa. Besos.

    ResponSuprimeix
  26. He estat repassant cadascuna d'aquestes dolços propostes ... i crec que necessitaria molts dies, moltes setmanes ... mesos potser, per poder gaudir de totes.

    ResponSuprimeix
  27. Voy a tu casa con un taper que esta sopa para la cena me viene muy bien.

    ResponSuprimeix
  28. Hola Cristina!!!
    Quina sopa de pona més deliciosa.... tenía ganes de trobar una recepta amb pomes, diferent a la típica tarta o pastís de pomes. I em va genial perquè precisament ahir vaig fer matò i encara em queda.
    A veure si em queda tan guapa com la teva!!!
    Petonets i gràcies per visitar el meu blog.

    ResponSuprimeix
  29. Fabulosa aportació, quina sopa dolça taaan bona!

    ResponSuprimeix
  30. Oh! Que bona ha de ser aquesta sopa dolça, Cristina!!!
    Petons!

    ResponSuprimeix
  31. que original i deliciosa... o com treure una mica més de suc a la nostra liquadora...

    ResponSuprimeix

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...