dimecres, 13 d’octubre del 2010

PLUM-CAKE AMB XOCOLATA

Per fí, tinc bloc...m´ha costat, però ho he aconseguit!


La meva primera recepta és un Plum-Cake que hi vaig portat diumenge al matí per esmorzar a les iaies de la parròquia. Com saben que m´agrada fer dolcets en vam esperonar i reptat a portar-ne un.



Ingredients
-125 gr de xocolata fondant.
-200 gr. de farina.
-200 gr. de sucre.
-100 gr. ametlles torrades.
-50 gr. de panses
-50 gr. de mantega.
- 4 ous.
- 1 sobre de llevat químic.
- 1 copeta de rom


Preparació
Poseu les panses en remull amb el rom. Talleu la xocolata i les ametlles en trossets molt petits. Batre els ous sencers amb el sucre fins a obtenir una consistència cremosa i incorporeu la mantega pomada, el llevat, i la farina tamissada.
Afegiu-hi la xocolata, les panses i les ametlles amb moviments envolvents.
Aboqueu-ho en un motlle rectangular untat amb mantega i el coeu-ho en el forn a temperatura mitjana durant 45 minuts aprox.


BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...