Dia de Tots Sants, dia de panellets. A casa seguim la tradició antiga de menjar-nos els panellets el dia 1 de Tots Sants. Antigament se celebrava la nit del dia 1 al 2 de novembre, dia dels difunts. Aquella nit es vetllaven els morts i per suportar les temperatures nocturnes es menjaven productes calòrics i nutritius com les castanyes, les patates, els moniatos i uns dolços fets amb la barreja d' ingredients tardorencs, els panellets.
El proppassat dia 22 d´octubre vaig assistir a la primera classe que s'impartia en la nova iniciativa engegada pels companys blocaires, la Núria, del bloc Pa amb oli i xocolata i en Narcís de La Lionesa; Taller de Postres. La recepta dels panellets la podeu trobar aqui. Jo he elaborat els panellets clàssic amb l´afegit del panellet de vainilla.
Cristina, sensacionals!!!! I quin reportatge, les fotografies t'han quedat millor que les meves.
ResponEliminaEspero que hagis tingut bona castanyada.
Hola Cristina
ResponEliminaGràcies pel reportatge que fas del taller de panellets del dia 22.
Aquest panellets que has fet t'han quedat perfectes.
Bona castanyada i bona cuina
ostres noia, no m'havia enterat d'aquest taller de postres.
ResponEliminaEs que no hem tens informada!!!!!!!
Molt xulos , els panellets. Que vagin de gust. Nosaltres ja ens els varem cruspir ahir a la nit.
Petonets.
T'han quedat per llepar-te'n els dits eh!! no coneixia la història dels panellets!! que ben informada estàs!! m'ha agradat! petons
ResponEliminaTan quedat perfectes aquests panellets..............gracies al teu enllaç al blog de la lionesa ..... he pogut descobrir perque avui el de fruita m'han quedt aixafats ....hi he posat masa sucre:
ResponEliminaGràcies per compartir .
Petons
Tenen una pinta molt abellidora!
ResponEliminaQuin goig aqueix bol ple de pinyonets per a arrebossar.
Et convide que t'inscrigues al grup gastronòmic Mengívol per a parlar de la nostra cuina tradicional.
Ací tens més informació: http://rossejat.blogspot.com/2011/10/mengivol-la-nostra-llista-de.html
Gràcies!
Ostres, quin goig de panellets!! I quina sort poder assistir al taller del Narcís, tot un luxe!
ResponEliminaPetons
Sandra
quina sort ja m'agradaria anar amb tu ,que el Narcis i la Nuria en saben molt ,t'han quedat perfectes.petons
ResponEliminaOooohhhh!!! Quin bufet de panellets més bons... vaig a veure la recepta.. Petons,
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminaque contenta que estic per la teva informació, segur que va ser una classe de 10x10x10
mil petonets Susanna
T'han quedat sensacionals :)
ResponEliminaBona castanyada!
Quin bé dedéu de panellets! després de la feina recompensa veure'ls! i com se'ls mengen...!
ResponEliminaAqusts també fan molt bona cara!!! Segur que t'han volat de taula.
ResponEliminaPetonets.
MAR, de El que no mata engreixa
Panellets de super luxe.
ResponEliminaSensacionals.
Felicitats
Isabel
veig que el taller va ser ben profitós, i en vas ser una alumna avantatjada. magnífics panellets!
ResponEliminaquin gran taller!!!! has fet uns panellets fantàstics!! visca la castanyada!!! molts petonets
ResponEliminacon la Nuria y el Narcis el taller seguro que siempre sera un exito y buen reportaje y estupendos todos los panellets que has hecho.
ResponEliminapeto
Quin taller mes divertit!!
ResponEliminaI els panellets t'han quedat de lujo!!! Perfectes!!
Petons
Quins bons panellets i en quantitats.
ResponEliminaPetons.
Tenen tots molt bona pinta
ResponEliminaPetons
He de dir, que els teus panellets són dels més macos que he vist per la web! De veritat, no sé si estaven tan bons, però són moníssims! jeje
ResponEliminaUn petonet!! :D
Una varietat de panellets molt bona, i els de pinyons els meus preferits.
ResponEliminaSi no poguesses entrar al grup, passa'm la teua adreça a rossejat@gmail.com i t'enviaré una invitació.
ResponElimina:)
Quina mà de panellets!!! Aquest de vainilla ha de ser boníssim! Jo només posava vainilla al de coco però, és clar, ara m'has fet pensar que hi va bé a tot arreu! Petons
ResponEliminaHola Cristina.
ResponEliminaNosaltres ens mengem els panellets la nit del 31.
Segur que et varen quedar molt bé i molt bons. El que es veu a la foto invita a menjar-se'ls a parells.
En a mi m'agraden més els de llimona, cafè, xocolata, coco..., i després els típics de pinyons.
pero quins panallets de luxe, quina perfecció amb el pinyons...
ResponEliminaPetons