Amb aquesta recepta participo en la cita mensual que ens han propossat els nois de Memòries d´una cuinera. Es tracta d' una sopa dolça amb una combinació que jo personalment trobo exquisida: poma, mató i canyella.
Ingredients
Per a 4 persones
-4 pomes.
-1/2 llimona.
-1 cullerada de sucre.
-200 gr de mató o recuit.
-100 gr de sucre llustre.
-canyella en pols.
-1/2 got de suc de poma (opcional)
Preparació
-Peleu les pomes i les hi retireu el cor i les llavors. Prepareu el suc de mitja llimona i el reserveu.
-Liqueu les pomes i incorporeu-hi inmediatament el suc de llimona i una cullerada de sucre. Si el liquat està massa espès li podeu afegir una mica de suc de poma o aigua si no en teniu. Reserveu en la nevera.
-Col.loqueu el mató o recuit en un bol i el mescleu amb el sucre llustre fins a obtenir una textura fina. Reserveu en la nevera fins el moment de servir.
-Prepareu 4 bols de sopa. Afegiu-hi una porció de la crema de formatge i empolsineu amb una mica de canyella.
Que bona pinta te aquesta sopeta dolça. Petons!
ResponEliminaAna de: 5 sentidos en la cocina
Quina pinta te aquesta sopa.....
ResponEliminaHum........ a més dolça.
Per lleparse els dits.
Petons
Molt bona combinació d´ingredients!!!m´agraden tots.... Petons,
ResponEliminaostres quina sopa mes original segur que esta molt bona,petons
ResponEliminaHola Cristina, guapa tu
ResponEliminaquina sopa més original, te ha quedat de Luxe
mil petonets de poma, Susanna
Hola Cristina,
ResponEliminaAmb el que m'agraden a mi aquestes sopes ... la canyella m'encata i el mató i la poma, o sigui que per mi és perfecte!!! Petons
Combinació infalible, té una pinta exquisita!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Que guai!! amb aquesta és la 3ª recepta dolça que tenim!!! crec que ni la Mafalda es resistiria!!! jajajajjajaja. Moltíssimes gràcies per participar guapa. Petonets
ResponEliminaUna sopa ben original ! amb aquest ingredient segur que està bonisima.
ResponEliminaPetons
Mare meva que bona!! quina pinta! sobretot amb el mató pper allà desfet.... se m'està fent la boca aigua i això que acabo de sopar...!!! m'encanta la recepta!!! me l'enduc!! jejej petons
ResponEliminaCristina, potser demà m'animo a fer-lo. Tinc per fer mató i m'ha agradat molt la idea
ResponEliminaNoia, quina presentació!, un plat exquisit!, i mira que n'és de bonic el plat blanc!...Una abraçada!
ResponEliminaMe encantan los postres como este, te lo copiare sin duda. Besitos
ResponEliminauna sopa sin lugar a dudas buenisima y te ha quedado muy bien presentada
ResponEliminabona nit
No he menjat mai una sopa dolça!!! Es ben original! I amb uns ingredients ben aromàtics!
ResponEliminaPetons
uau, Cristina, em sembla una sopa d'una elegància, exquisidesa i senzillesa extremes. Una combinació absolutament sensacinoal, fàcil de fer i molt sana!
ResponEliminaSegur que deu ser deliciosa!!!! Això és un no parar... la poma i la canyella sempre van de braçet. I el mató lliga molt bé amb les fruites d'alta pectina... boníssim, sí! petonet
ResponEliminaLa poma amb canyella m'encanta, ara falta que la tasti amb el mató!
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.
Uauu!! Em sembla una idea molt original!! Quina sopa més dolceta!!
ResponEliminaPetons
Ha de ser boníssima!!! una abraçada!
ResponEliminaEm sembla tan original...
ResponEliminaQuina sopa tant original, i bona.
ResponEliminaLa foto molt maca
Bona cuina
Jo, com pots imaginar, sense el formatge jajaja...
ResponEliminaPero la sopeta amb la canyella, fantástica!!
Petonets.
La Violeta diria: uala! quina sopa!
ResponEliminaNani
S'em fa extrany la paraula sopa als postres, em ve al cap la típica sopa de pasta. Aquesta es una sopa de luxe i saborosa.
ResponEliminaPetons.
Una sopa molt refrescant!!!
ResponEliminaQue interesant, no he fet sopeta dolça. Ho he de tastar.
ResponEliminaPetons,
No la he probado nunca, pero ha de estar deliciosa. Besos.
ResponEliminaHe estat repassant cadascuna d'aquestes dolços propostes ... i crec que necessitaria molts dies, moltes setmanes ... mesos potser, per poder gaudir de totes.
ResponEliminaVoy a tu casa con un taper que esta sopa para la cena me viene muy bien.
ResponEliminaHola Cristina!!!
ResponEliminaQuina sopa de pona més deliciosa.... tenía ganes de trobar una recepta amb pomes, diferent a la típica tarta o pastís de pomes. I em va genial perquè precisament ahir vaig fer matò i encara em queda.
A veure si em queda tan guapa com la teva!!!
Petonets i gràcies per visitar el meu blog.
Fabulosa aportació, quina sopa dolça taaan bona!
ResponEliminaOh! Que bona ha de ser aquesta sopa dolça, Cristina!!!
ResponEliminaPetons!
que original i deliciosa... o com treure una mica més de suc a la nostra liquadora...
ResponElimina