dilluns, 4 d’abril del 2011

SEMIFRED DE MADUIXES

Avui, la Maria, la meva neboda, ha fet 6 anys i com les maduixes són la seva fruita preferida li he fet aquest semifred de maduixes que ha estat tot un èxit. Un pastís amb una textura de mousse semigelada i amb un sabor suau a maduixes gens embafador.


Als meus nebots els hi encanta la fruita, en tenim molta sort donat que costa molt que els nens hi mengin.


Ingredients
Per un motlle de 21 cm.
-600 gr. de maduixes.
-200 gr. de sucre.
-1 sobre de gelatina de maduixa.
-5 fulls de gelatina (10 gr.)
-125 ml de llet.
-500 ml de nata muntada.

Preparació
-Primer de tot, tritureu les maduixes amb el sucre i les reserveu a la nevera.
-Seguidament, bulliu la llet i, un cop arrenqui el bull, afegiu-hi el sobre de gelatina de maduixes i, remeneu-ho fora de foc.
-Un cop barregat, afegiu-hi els fulls de gelatina, ben escorreguts, ja que prèviament hauran estat en remull en  aigua freda 5 minuts. Remeneu bé fins que es dissolguin.
-Munteu la nata.
-Un cop muntada la nata, mescleu-la, amb moviments envolvents perquè no s´abaixi, amb les maduixes triturades i  la mescla de la llet més gelatina.
-Ompliu el motlle i reserveu-ho a la nevera un mínim de 4 hores. Millor d´un dia per l´altre o si ho feu amb temps el podeu congelar i, posteriorment, descongelar a temperatura ambient, el mateix dia de menjar-se´l.
-Decoreu al gust i serviu.

Font: Curs de pastisseria.

Bon Profit!

17 comentaris:

  1. Quina passada! t'ha quedat fantàstic!!! Me l'apunto ràpidament, que ara aquestes postres venen molt de gust. Petó

    ResponElimina
  2. Per molts anys a la petita... segur que amb aquest super pastís ha estat la mar de contenta! té molt bona pinta!! :D
    Petons!

    ResponElimina
  3. uauuuuuuuuuuuuuuuuuuu! és espectacular!!! m'encanta! t'ha quedat molt maco!!! a més, saps que la meva neboda ahir va fer 10 anys???? ;P

    ResponElimina
  4. Jo personalment no soc massa "maduixer", però veient aquest be de Deu de pastís i amb aquesta textura, em sembla que me n'hi tornaria.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Ei, una altra tieta que fa pastissos per les nebodes, je je je... Nosaltres també tenim molta sort, a tots els encanta la fruita ;)
    Aquests pastissos refrescants són els meus preferits!

    ResponElimina
  6. Segur que als nens els encanta! i és ben sa!

    ResponElimina
  7. un buen semifred y de color llamativo y tentadorrrrrr muy chulo el molde.Me lo guardo pero si lo hago lo hago en version bocado individual
    peto
    miquel

    ResponElimina
  8. Quin tall de pastís! Ara que comença el bon temps bé molt de gust els pastissos amb fruita, sobretot si són de maduixes...mmmm!

    ResponElimina
  9. Cristina; Josep Pla, quant tenía que fer un comentari, sobra alguna cosa molt dolça deia; sembla una màquina de fer maduixes... aquest pastís teu de maduixes, la dolcó tant intensa no sembla tenir-la, doncs queda rebaixada amb la nata i la llet i els demés productes que porta.
    Queda apuntat Cristina¡¡ ;-D :-D
    Que vagi de gust Cristina¡¡

    ResponElimina
  10. Quin semi fred de maduixes mes bó.....
    Amb el teu permis el copio.
    Bonissim !!!!
    Petonets

    ResponElimina
  11. Amb aquest semifred em faries la persona més feliç del món!! M'encanta!! A la carpeta de pendents!!

    ResponElimina
  12. Quina corona més maca!!! Ha d'estar boníssima!!!
    Emma

    ResponElimina
  13. Mol be Cristina.
    Ja dic que acabaràs sent mestre pastissera
    Bona cuina

    ResponElimina
  14. Hola Cristina,
    Apa la Maria que contenta que estaria amb aquest super pastís!!! Que bo que ha de ser i amb aquest color fa un goig.. I que maco queda amb aquest motllo!!! Petonets

    ResponElimina
  15. Gràcies pels vostres comentaris. A casa va agradar molt...Al final vaig haver de rifar els últims trossos.

    ResponElimina
  16. Cristina, quina pinta! Segur que vareu gaudir molt amb la festa i amb aquest fabulós postre.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...