dijous, 7 de juny del 2012

PREMI LIEBSTER

Mai hauria imaginat que em costaria publicar una entrada, una entrada  tan simple com aquesta: anunciar-vos que m´han otorgat un premi, el premi LIEBSTER que és aquell que s´atorga per un blog que té menys de 200 seguidors a un altra blog preferit, d´aquest, que tingui, també ,menys de 200 seguidors. Aquells que em coneixeu bé sabeu que sóc una persona modesta, que no segueixo ni participo en cap tipus de cadenes de premis i que no estic avessada a cap tipus de xifres ni estadístiques. Això, no vol dir que no m'hagi fet il.lusió. I tant! m' ha fet moltíssima il.lusió, ja que se m´ha atorgat 4 vegades per 4 blocaires diferents cosa que m´ha despertat el cuquet de la curiositat per saber quina fila fa el meu blog des de l´altra banda de la pantalla...





 I us preguntareu quins han estat els culpables? Doncs...
-La Isabel; de la Cuina de la Isabel, una mestressa de casa, mare i àvia, que és tota una experta en improvisar pastissos pels seus néts i en cuinar amb el microones.
-La Marina de Tapa't de Tapes, blocaire i amiga, que ha descobert el cuquet de la blogosfera gastronòmica i que cada dia es supera i em sorprèn amb pastissos elaborats amb el motlle de silicona ,amb iogurts de iogurtera, amb peix de Palamós...La il.lusió a flor de pell!!
-La Gemma de Taller de Sucre, gran aficcionada a fer galetones, coques i fondant...Algunes de les seves receptes han estat un gran èxit quan a casa les hem provades.
-I per últim l´Anmar, de Tu y yo Cocina, des de les Illes Canàries.Quines ganes d´anar-hi!

Moltes gràcies a totes!

I ara em toca a mi; simplement el comparteixo amb tots vosaltres...i, sobretot, amb els "mini blogs", aquells que tenim menys de 200 seguidors i que estem fets uns autèntics canyeros!


18 comentaris:

  1. Felicitats per aquest premi! A vegades hi ha moments que un ha d deixar la modèstia darrera la porta ;) quan un val... val!!
    Petonsss

    ResponElimina
  2. Enhorabona! La veritat és que tens un blog espectacular!!!!

    cuinaigaudeix.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Visca els miniblogs!!!! I felicitats guapíssima!

    ResponElimina
  4. el teu bloc fa molt bona fila, si és això el que vols saber, i ja et dic jo que si aquests quatre blocs magnífics han pensat en el teu és que comparteixen la meva opinió. felicitats!

    ResponElimina
  5. Amunt els minis!!!!!!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  6. moltes moltes moltes felicitats!!!!!

    la teva admiradora number 1

    Marga

    ;-D

    ResponElimina
  7. moltes felicitats Cristina i com dio el Manel el teu bloc fa molt bona fila
    bon cap de setmana

    ResponElimina
  8. Cristina, t'ho mereixes. Tens un blog que val la pena seguir. Pots estar orgullosa. Endavant!
    Feliç setmana,
    Nani

    ResponElimina
  9. FELICITATS!!! Tens un bloc fantàstic!

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats, soc María, vam fer el viatge de La Provenza, que sapigàs que les meves amigues i jo fem moltes de les teves receptes.

    ResponElimina
  11. Felicitats!!Déu n'hi do, per 4 costats!!!!
    Jo sóc una miniminiblogguera...el meu blog té 45 seguidors!!! Espero que poquet a poquet els vagi augmentant.....I tu també!! Seguríssim que ben aviat ja no podràs participar en aquest premi, perquè hauràs passat de 200 seguidors!!
    Petons!!
    Olga

    ResponElimina
  12. Tens un detallet al meu blog!.
    Petons, Sandra.

    ResponElimina
  13. Moltes felicitats.

    Per alguna cosa serà que te'ls donen, no???

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...