Divendres passat vaig assistir al taller de coques que va impartir en Pep Nogué en l'Espai consum de Bon preu. Una de les receptes que va elaborar va ser una coca-clotxa d´alvocat amb ceviche de gambes. De seguida vaig veure que aquesta recepta permetia jugar amb els ingredients i crear un contrast dolç-salat. I així ha estat. He aprofitat la convocatòria de Memòries d´una cuinera i he farcit les clotxes amb mel i mató.
La recepta original parla de coca-clotxa, però com podeu veure el meu forn tenia ganes de gresca i va començar a enfilar-se fins que les coques de pizza van fer el cim. Veure com pujava la massa en un tres i no res va ser tot un espectacle. No em van quedar planes i una mica bufades com a en Pep però de gust eren boníssimes.
Ingredients
Per a 4 clotxes
-1 massa de pizza*
-400 gr. de mató
-mel al gust.
-nous.
Preparació
-Sense estirar la massa de pizza, talleu-ne cercles de 10 cm de diàmetre. Poseu-los a coure en el forn de baix entre 180º-200ºC.
-Un cop cuites les coquetes, foradeu-les un xic al mig i les farciu de mató amb un mànega pastissera amb compte.
-Ruixeu-les amb mel i les decoreu amb nous.
Bon profit!
Cristina, has fet una bona adaptación de la clotxa, molt original. Segur que està boníssima.
ResponEliminaUna abraçada,
Nani
Cristina esto mas que una receta es un pecado mortal!!!, ains!...que pinta. bss Acaramelada
ResponEliminaUna idea original i preciosa!
ResponEliminaDoncs jo em pensava que t'havien de quedar així bufades, mira si no ho haguessis dit!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Doncs m'agrada la forma que han agafat i el farcit molt bo.
ResponEliminaPetons.
Original recepta!!! una clotxa amb un deliciós farcit... una altra forma de menjar mel i mató que m´encanta. petons,
ResponEliminaQué original!m'encanta el mató i a mi em sembla que t'han quedat d'allò més mones.
ResponEliminaPetó!
una proposta molt original i divertida, m'ha agradat això de les clotxes! petons
ResponEliminaUna adaptació a les postres sensacional, encara millor que amb la crema pastissera que vaig imaginar jo... m'ho apunto que té una presència sensacional. I trobo que s'han inflat super bé!!!
ResponEliminatens un forn ben catxondo, tu! T'han quedat fantàstiques, les clotxes... amb mel i mató deus tocar el cel... boníssimes! Petons
ResponEliminaQue original!! T'ha quedat molt bo! Petons
ResponEliminaNo tenia idea de que a la massa de pizza tallada, se li diu clotxes.
ResponEliminaNo hi anirem a dormir, sense sapiguer alguna cosa mes (com diu el dit).
Un farcit molt original.
Petonets
Hola,
ResponEliminadoncs has fet una adaptació d'unes postres fantàstiques!!! petonets
No n'havia sentit parlar msi, una idea perfecta!
ResponEliminaMés enllà de que no et sortissin amb la forma que volies, segur que estan molt bones.
ResponEliminaPels ingredients, crec que m’agradarien molt!
quina presentació més xula!!!! m'agrada molt la idea de fer una capa amb masa de pizza!!! petonets i gràcies per participar
ResponEliminamuy original la version que has hecho de la que te enseño el Pep y buena presentación ademas de bueno.
ResponEliminabona setmana