diumenge, 1 de juliol del 2012

PASTÍS MOUSSE DE FORMATGE I PRÉSSEC


Dimecres va ser l´últim dia de classe de ceràmica abans de les vacances i dues companyes van celebrar el seu aniversari amb un berenar. Em van encarregar les postres, cosa que vaig acCeptar encantada, com no? I per elles vaig fer aquesta mousse de formatge i préssec  fresca, suau i ideal per aquests dies calurosos.



 Ingredients
Per un motlle de 23 cm
-Per la base de pa de pessic:
-2 ous.
-40 gr. de sucre.
-40 gr. de farina.
 -Per mousse:
-400 gr de formatge cremós.
-400 gr de nata per muntar.
-1 pot petit de préssec en almívar (420 gr. pes net)
-150 gr de sucre.
-7 fulls de gelatina.
-Per la cobertura:
- 200 gr de melmelada de préssec.
-150 ml d´aigua.
-3 fulls de gelatina.

Preparació
-De la base de pa de pessic:
-Bateu els ous amb el sucre fins que estiguin molsosos i blanquinosos. Seguidament, afegiu-hi la farina tamissada a poc a poc i amb moviments envolvents. Enforneu a 180ºC uns 30'.
-De la  mousse:
-Munteu la nata amb el sucre i reserveu en la nevera.
-Hidrateu la gelatina en aigua freda durant 5'. 
-Tritureu el préssec amb el seu almívar i escalfeu-lo en un cassó fins que arrenqui el bull.
-Afegiu-hi la gelatina hidratada i escorreguda al préssec calent i remeneu fins que es dissolgui.
-En un bol afegiu-hi la crema de formatge i aboqueu-hi el préssec. Mescleu bé fins que quedi una crema sense grumolls.
-Traieu de la nevera la nata i afegiu-la amb moviments envolvents i amb molta cura perquè no s´abaixi a la crema de formatge.
-Aboqueu-hi la crema de formatge en el motlle i el fiqueu en la nevera fins que qualli un mínim de 3 hores.
 De la cobertura:
-Hidrateu la gelatina en aigua freda 5' 
-Tritureu la melmelada amb l´aigua.
-Escalfeu-la  a foc suau. Afegiu-hi la gelatina escorreguda i remeneu fins que es dissolgui i coleu.
-Deixeu entebeir i aboqueu-hi la preparació sobre la mousse quallada.
-Guardar en la nevera un mínim de 2 hores.
 


Bon profit!

23 comentaris:

  1. Caram, ja poden estar contentes les teves compis amb aquests super pastissos que els prepares! Quina delícia!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. Te ha quedado perfecta este pastel y seguro que riquisimo.... Bss

    ResponElimina
  3. Quin pastís! increible! molt bones les fotos...aix si el tingués ara! El tindré en compte per fer-lo aquest estiu. Alguna excusa sortirà!
    Gràcies!

    ResponElimina
  4. Aquest pastís tipus mousse m'agrada molt, de préssec deu ser molt bo. Per tenir-ho en compte.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Cristina muy bien te ha quedado este pastis mousse y muy bueno,tus compañeros deben alucinar cada vez que les llevas estas maravillas
    bona setmana

    ResponElimina
  6. Què de gust me'n menjaria un tall. T'ha quedat magnífic. Ets experta en mousse de nassos!
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. Uff quina pinta aquesta mousse.....em sembla que te l'hauré de copiar que necessito gastar prèssecs com sigui!! jeje ptons

    ResponElimina
  8. Que be que t'ha quedat!! M'encantaria provar-la!! Aveure si m'animo i en faig algun dia! Petons

    ResponElimina
  9. Cristina, un pastís boníssim...Els finals de cursos ens porten aquestes meravelles...
    Feliç mes de juliol,
    Nani

    ResponElimina
  10. T´ha quedat impecable!!! que bona i fresqueta... la faré segur!! petons,

    ResponElimina
  11. Yo también te encargaría el postre! ;) Se ve delicioso!!!

    ResponElimina
  12. Jo el faig mol semblat.
    Però el teu em supera.
    Per algo es el meu blog preferit de postres!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  13. Hola
    Els teus companys deuen estar encantats! Aquests pastissos per l'estius són perfectes. A mi són els que més m'agraden! Petons

    ResponElimina
  14. uina sort les teves companyes amb un berenar així!!!! petonets

    ResponElimina
  15. Cristina, t'he eixit un patís espectacular. Ara me'n menjaria un bon tros! Hahaha!

    Una besada!

    ResponElimina
  16. Quin luxe tenir-te de companya! Millor un pastís lleuger que ara que fa calor, calor.

    ResponElimina
  17. Uhmmm!!!! Quina delicia!!! La presentació espectacular...
    Petonets

    ResponElimina
  18. Cristina te ha quedado preciosa.

    Estoy de sorteo en mi blog si quieres apuntarte y probar suerte.

    ResponElimina
  19. Chulíssim!!! què guapo t'ha quedat!!! aquests pastissos venen molt de gust sempre!!! petó

    ResponElimina
  20. Sem fa la boca aigua veient la fotografia...

    ResponElimina
  21. Cristina; Suposo que ja no n'hi queda, veritat...? quina pregunta mes tonta¡¡
    Salutacions Cristina¡¡

    ResponElimina
  22. Segur que les companyes de ceràmica van quedar encantades amb aquest pastís, és dels que m'agarden a mi ;)
    La presentació et va quedar molt bonica, felicitats!

    ResponElimina
  23. La presentació i la barreja de sabors segur que varen deixar ben content a tothom!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...