Dimecres va ser l´últim dia de classe de ceràmica abans de les vacances i dues companyes van celebrar el seu aniversari amb un berenar. Em van encarregar les postres, cosa que vaig acCeptar encantada, com no? I per elles vaig fer aquesta mousse de formatge i préssec fresca, suau i ideal per aquests dies calurosos.
Ingredients
Per un motlle de 23 cm
-Per la base de pa de pessic:
-2 ous.
-40 gr. de sucre.
-40 gr. de farina.
-Per mousse:
-400 gr de formatge cremós.
-400 gr de nata per muntar.
-1 pot petit de préssec en almívar (420 gr. pes net)
-150 gr de sucre.
-7 fulls de gelatina.
-Per la cobertura:
- 200 gr de melmelada de préssec.
-150 ml d´aigua.
-3 fulls de gelatina.
Preparació
-De la base de pa de pessic:
-Bateu els ous amb el sucre fins que estiguin molsosos i blanquinosos. Seguidament, afegiu-hi la farina tamissada a poc a poc i amb moviments envolvents. Enforneu a 180ºC uns 30'.
-De la mousse:
-Munteu la nata amb el sucre i reserveu en la nevera.
-Hidrateu la gelatina en aigua freda durant 5'.
-Tritureu el préssec amb el seu almívar i escalfeu-lo en un cassó fins que arrenqui el bull.
-Afegiu-hi la gelatina hidratada i escorreguda al préssec calent i remeneu fins que es dissolgui.
-En un bol afegiu-hi la crema de formatge i aboqueu-hi el préssec. Mescleu bé fins que quedi una crema sense grumolls.
-Traieu de la nevera la nata i afegiu-la amb moviments envolvents i amb molta cura perquè no s´abaixi a la crema de formatge.
-Aboqueu-hi la crema de formatge en el motlle i el fiqueu en la nevera fins que qualli un mínim de 3 hores.
De la cobertura:
-Hidrateu la gelatina en aigua freda 5'
-Tritureu la melmelada amb l´aigua.
-Escalfeu-la a foc suau. Afegiu-hi la gelatina escorreguda i remeneu fins que es dissolgui i coleu.
-Deixeu entebeir i aboqueu-hi la preparació sobre la mousse quallada.
-Guardar en la nevera un mínim de 2 hores.
Caram, ja poden estar contentes les teves compis amb aquests super pastissos que els prepares! Quina delícia!
ResponEliminaPetons
Sandra
Te ha quedado perfecta este pastel y seguro que riquisimo.... Bss
ResponEliminaQuin pastís! increible! molt bones les fotos...aix si el tingués ara! El tindré en compte per fer-lo aquest estiu. Alguna excusa sortirà!
ResponEliminaGràcies!
Aquest pastís tipus mousse m'agrada molt, de préssec deu ser molt bo. Per tenir-ho en compte.
ResponEliminaPetons.
Cristina muy bien te ha quedado este pastis mousse y muy bueno,tus compañeros deben alucinar cada vez que les llevas estas maravillas
ResponEliminabona setmana
Què de gust me'n menjaria un tall. T'ha quedat magnífic. Ets experta en mousse de nassos!
ResponEliminaUna abraçada
Uff quina pinta aquesta mousse.....em sembla que te l'hauré de copiar que necessito gastar prèssecs com sigui!! jeje ptons
ResponEliminaQue be que t'ha quedat!! M'encantaria provar-la!! Aveure si m'animo i en faig algun dia! Petons
ResponEliminaCristina, un pastís boníssim...Els finals de cursos ens porten aquestes meravelles...
ResponEliminaFeliç mes de juliol,
Nani
T´ha quedat impecable!!! que bona i fresqueta... la faré segur!! petons,
ResponEliminaYo también te encargaría el postre! ;) Se ve delicioso!!!
ResponEliminaJo el faig mol semblat.
ResponEliminaPerò el teu em supera.
Per algo es el meu blog preferit de postres!!!!!!
Petonets
Hola
ResponEliminaEls teus companys deuen estar encantats! Aquests pastissos per l'estius són perfectes. A mi són els que més m'agraden! Petons
uina sort les teves companyes amb un berenar així!!!! petonets
ResponEliminaCristina, t'he eixit un patís espectacular. Ara me'n menjaria un bon tros! Hahaha!
ResponEliminaUna besada!
Quin luxe tenir-te de companya! Millor un pastís lleuger que ara que fa calor, calor.
ResponEliminaUhmmm!!!! Quina delicia!!! La presentació espectacular...
ResponEliminaPetonets
Cristina te ha quedado preciosa.
ResponEliminaEstoy de sorteo en mi blog si quieres apuntarte y probar suerte.
Chulíssim!!! què guapo t'ha quedat!!! aquests pastissos venen molt de gust sempre!!! petó
ResponEliminaSem fa la boca aigua veient la fotografia...
ResponEliminaCristina; Suposo que ja no n'hi queda, veritat...? quina pregunta mes tonta¡¡
ResponEliminaSalutacions Cristina¡¡
Segur que les companyes de ceràmica van quedar encantades amb aquest pastís, és dels que m'agarden a mi ;)
ResponEliminaLa presentació et va quedar molt bonica, felicitats!
La presentació i la barreja de sabors segur que varen deixar ben content a tothom!
ResponElimina