Aquest cap de setmana es va celebrar la X Diada d' Entitats. Cada dos anys totes les entitats del poble mostren, enmig d´un ambient festiu, totes les activitats que porten a terme a part d´oferir els seus serveis. Dissabte al matí, les entitats van muntar i guarnir els seus estands per donar el tret de sortida a la tarda amb la inauguració.
Jo vaig estar acreditada en l'estand de la Penya Barcelonista de Sant Joan Despí. Per esmorzar i agafar forces mentre el muntaven vaig portar aquest bescuit marbrejat.
Ingredients
-150 gr de xocolata negra fondant.
-200 gr. de sucre.
-150gr. de farina.
-150 gr. de mantega.
-4 ous.
-1 sobre de llevat en pols.
Preparació
-Bateu els rovells amb el sucre fins que obtingueu una consistència cremosa; afegiu-hi 100gr de mantega tova la farina i el llevat tamisats.
-Munteu les clares i les incorporeu a la mescla anterior.
-Mentrestant, foneu la xocolata al bany maria amb la resta de la mantega.
-Separeu la crema en dues parts iguals.
-Barregeu en una de les parts la crema de xocolata. I ompliu el motlle de manera alternada perquè al coure´s es combinin els dos colors. Haurà de coure a 180º uns 35 m aprox.
Bon Profit i Visca el Barça!
Quina patxoca!! Un marmolat molt viu!! Tenia que estar molt bo!
ResponEliminaPetons
Així m'agrada, animant l'amnient blaugrana amb aquest super bescuit!! Són tan bons i vistosos!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Així m'agrada, animant l'ambient blaugrana amb un super bescuit!! Quedan tan bons i vistosos!
ResponEliminaPetonets
Sandra
animando asi y luego gastronomicamente con este estupendo bescuit tienes a la peña contenta y animada seguro
ResponEliminapeto
Que bó!!!!
ResponEliminaI m'encanta amb el xocolata tan negre!!
Petonets.
Hola guapa tu
ResponEliminasegur que va ser un dia fantastic i a sobre amb aquest pastis,..
força Barca i mil petonets Susanna
la veritat que tindria que estar molt bo,ademés la companyia era perfecte petons
ResponEliminaVisca el Barça.
ResponEliminaUn bescuit de dos colors molt bo encara que no siguin els colors blau i grana.
Vaig fer la coca de cabell d'àngel, boníssima.
Petons.
Fa temps que me'l demanen a casa i no l'acabo de fer mai, aviam si m'animo ara que tinc una recpte de fiar. Fa molt bona cara.
ResponEliminaPetonets.
Tinc moltes ganes de fer un coc d'aquest.
ResponEliminat'ha quedat molt be.
Un petonet
doncs quina sort van tenir els del teu stand! jajajajajaja T'ha quedat maquíssim! petonets
ResponEliminaAra mateix en voldria un bon tall per esmorzar! Queda tan bonic el bescuit marbrejat... i t'ha quedat preciós ;)
ResponEliminaLa veritat eS que queda molt bó. Jo també en tinc un publicat amb taronja i xoco.
ResponEliminaVisca el Barça i en Valdés,jaja
Petonets.
Quedes super bé amb aquest bizcochos, tant coloridos!! mai he provat de fer-los perquè em semblen impossibles! aviat ho tornaré a intentar! petons
ResponEliminaEi, ja recordo que m'ho vas explicar ;)
ResponEliminaSegur que va volar, que amb la gana que s'agafa muntant l'stand i la bona pinta que té, no en devia sobrar ni una engruna!
I tant que deurieu recuperar forces amb aquest pastís!! Deliciós i molt vistós. Me l'apunto!
ResponEliminaVisca el Barça i visca Catalunya!!!!
ResponEliminaSegur que l'any vinent s'apunten més voluntaris a l'stand jejeje.... Mare meva quina bona pinta!!!
Petonets guapa
Imagino que els del teu stand van ser els més envejats de tots amb aquest bescuit tan bo!
ResponEliminaPetons.
vaig provar el Marble per primera vegada a Nova York... i et puc dir que el teu té tanta o més bona pinta!! jaja Felicitats :)
ResponEliminaPetonets Cristina!!!
T'ha quedat molt maco, devia agradar a tothom!
ResponEliminaCristina un dia n'he de provar algun que no sigui virtual. Deus tenir els amics i els que es van acostar a l'estand contentíssims!!!!
ResponEliminaAcabo de pujar al bloc la coca de cabell d'àngel.
ResponEliminaGràcies.
Petons i bon cap de setmana.
Molt bé Cristina treballant pen engrandir el Barça. Un bon esmorzar aquest bescuit i de dos colors com el Barça
ResponEliminaVisca el Barça i bona cuina
El bescuit amb xocolata m'encanta! Segur que la penya barcelonista va començar el dia amb forces i la panxa ben contenta!
ResponEliminaFins aviat!
Anna
Que bonic treballar a la fira d'entitats del teu poble, que xulo ensenyar als teus veïns la feina feta durant l'any i quina sort els teus companys amb la teva convidada de bescuit marbrejat. Enhorabona.
ResponEliminaVisca el Barça i visca el teu biscuit marbrejat!!
ResponEliminaAmb aquest bescuit de ben segur van agafar forces, deuria estar boníssim
ResponEliminaPetons