Aquesta recepta la tenia guardada al calaix. És d´aquelles d´aprofitament.Quan vaig fer el tortell de cabell d' àngel em va sobrar pasta de full i cabell d'àngel i vaig aprofitar per fer aquesta coca. El resultat: boníssim. Fàcil de fer i no paga la pena gastar-se diners en la pastisseria.
Ingredients
-2 làmines de pasta de full rectangulars.
-200 gr de cabell d'àngel.
-1 ou
-pinyons.
-sucre
Preparació
-Farciu una làmina de pasta de full amb el cabell d´àngel- les quantitats són a gust del consumidor; jo he posat el sobrant que tenia-tot deixant un marge d'un dit al voltant de la làmina que pintareu amb una mica d'ou batut..
-Tot seguit, tapeu aquesta amb l´altra làmina i les segelleu amb una forquilla.
-Punxeu la part superior a fi que no s' infli mentre s´enforni i la pinteu amb ou batut; seguidament hi poseu els pinyons* i el sucre-a gust del consumidor-
-L´enforneu a 180ºC uns 30' aprox. fins que estigui daurada.Vigileu que no es cremi.
-Un cop cuita, deixeu refredar i ja la tindreu llesta per menjar.
*Perquè els pinyons no es cremin hidrateu-los amb aigua mentre prepareu la làmina.
Que resultones són aquest tipus de coques. Boníssimes!!! Però a casa la farciriem de crema, no ens agrada gens el cabell d'ángel....
ResponEliminaBon cap de setmana guapa
Cristina! Ara hi faria una bona caixalada...
ResponEliminaQuina coca més bona, senzilla i a damunt d'aprofitament!! No es pot demanar més!!
ResponEliminaM'apunto el "truquillo" dels pinyons.
Bon cap de setmana!
Jo vinga menjar pasta integral amb verduretes....per veure això i no deixar d'ensalivar!!! No si val!!! Boníssima, segur. Com sempre, genial ;)
ResponEliminaPetonets.
MAR
Es molt bona idea, tinc pasta de full i cabell d'àngel, em sembla que també tinc els pinyons.
ResponEliminaGràcies.
Petons.
Jo també me la puc demanar de crema? És que no sóc amiga del cabell d'Àngel... però si la veu el Xavi s'hi tira al damunt!!
ResponEliminaPetonets!
Sandra
pues a mi me gusta la cabell de angel mas que la de crema,te ha quedado muy bien de vista de dentro ya se que es muy buena
ResponEliminabon cap de setmana
quina bona coca,la veritat que tinc a casa un parell de carbasses per fer cabell d'àngel ,a veure si m'hi poso i faig coca un dia.petons
ResponEliminaCristina; Tens tota la raó, no val la pena anar a la pastissería i gastar-te una quantitat de diners, doncs, fet a casa dóna un resultat que salta a la vista. Molt bé Cristina.
ResponEliminaQue vagi de gust¡¡ :-D ;-D
Doncs sips, queda com de pastisseria, fàcil i ràpida. Mmm encomptes de cabell d'àngel també es podria posar xocolata!! Cadascú al seu vici jeje
ResponEliminaM'encanten totes le spostres amb pasta de full i amb cabell d'angel també. Aquesta coca té molt bona pinta .......un trosset amb el caé ideal
ResponEliminapetons
Senzill, fàcil, i boníssim!! quedes com una reina presentant aquesta coca!! petons
ResponEliminaAquesta es la coca de la confusió,eh! jaja.
ResponEliminaAl meu pare es la que el torna mes boig...
Petonets.
Aquesta coca és molt bona!, i és fa tan ràpid..
ResponEliminaSenzilla i amb l'èxit assegurat. La pasta de full sempre ens fa quedar bé, oi?
ResponEliminaJo la de cabell d'àngel no la tapo i també queda boníssima ;)
Bonissima!!
ResponEliminaJo la faig igual i a sobin
Petons
Cristina, aquesta recepta és ideal ara que és temps de fer el cabell d'àngel!! I tota la raó, una coca per llepar-se'n els dits i millor que la de pastisseria!
ResponEliminaPetons!
És de les meves preferides!!! i de les que faig més sovint... serà perquè m'agrada'?? bona setmana!
ResponEliminaLes de cabell d'àngel són les millors ... és veure-les i desaparèixer.
ResponEliminaQuina meravella de coca. El cabell d'àngel sempre ha estat la meva confitura predilecta.
ResponEliminaUna abraçada
Són una de les postres agraides de fer i que sempre agraden!
ResponEliminaPTNTS
Dolça