Aquest mes l'equip de Memòries d´una cuinera ens ha proposat cuinar arròs amb llet. A principis d´any ja vaig publicar la recepta tradicional que vaig dedicar als meus avis. Aquesta recepta hauria encaixat perfectament en l'essència de Memòries, però no volia fer un tallar i enganxat. Després de tant rumiar he fet aquesta mousse d'arròs amb llet amb base de préssec en almívar. M'he arriscat però el resultat és espectacular, sobretot, quan d' una cullerada s´hi mesclen els dos ingredients principals. Fabulós!
Ingredients
Per a 4-6 copes.
-500 ml de llet.
-90 gr. d'arròs.
-90 gr. de sucre.
- mitja pela de llimona.
-1 branqueta de canyella.
-3 fulls de gelatina(6 gr.).
-préssec en almívar.
Preparació
-Per preparar l´arròs amb llet cliqueu aquí.
-Quan ja estigui quasi al punt, hidrateu els fulls de gelatina en aigua freda uns 5 minuts.
- Un cop acabada l´elaboració de l´arròs amb llet, afegiu-hi els fulls de gelatina escorreguts en l´arròs calent i remeneu fins que es dissolguin.
-Passeu la preparació per la batedora fins a obtenir un puré dens i homogeni.
-Munteu les copes; primer de tot talleu a dauets el préssec en almívar i ben eixut del seu suc el col.loqueu en la base de la copa o cassoleta. Seguidament hi aboqueu l´arròs amb llet.
-Un cop preparades les copes les poseu en la nevera fins de 4 a 5 hores que l´arròs hagi quallat amb la gelatina.
-En el moment de servir les decoreu.
Bon profit!
Bufffssss!! Té una pinta deliciosa!! M'encanta aquesta combinació que has escollit.
ResponEliminaPetonets guapa
Hola artista!
ResponEliminaUna copeta que ara mateix menjaria per postres.
Hola Cristina.
ResponEliminaNomés de veure la copa ja venen ganes de menjar-ne.
També tenia pensat fer una cosa semblant, però ja t'has avançat. Potser al final no en faci cap.
Bona cuina
Però quina super copeta que ens presentes! M'encanta... encara em queda un foradet després de sopar, espera que vinc!
ResponEliminaPetonets
Sandra
La copa te molt bona presència, pero a mi no m'agrada l'arroç amb llet...
ResponEliminaFins divendres!!!
Petonets.
olé!!! quina base més bona. Aquesta combinació és exel·lent!!! ets una artista. Moltíssimes gràcies per participar! mai falles. Petonets (PD: si vols pots deixar les dues receptes, estarem encantats! ;P)
ResponEliminaCarai Cristina! Aquesta sí que és una recepta innovadora...!! I el préssec no mata el gust de canyella de l'arròs amb llet? Aquest cap de setmana ho provo!
ResponEliminaLa combinacio ha de ser fabulosa, ja imagino la barrjea de gustos i textures a cada cullerada...
ResponEliminaJuasss!! quina barreja més bona!! i això de fer mousse a l'arròs amb llet, és una cosa que he de provar, amb el que m'agrada la mousse...aixx! se'm fa la boca aigua! petonets
ResponEliminaUmmm quina delícia!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Posaria la mà al foc que aquest arròs amb llet i préssec és millor que l'original... jeje Bé, potser no, però segur que és deliciós! jaja
ResponEliminaUn petonet :)
Que bona!!! Una idea magnifica!! M'encanta!!
ResponEliminaPetons
Te una pinta bonissima m'ho mengeria ara mateix.
ResponEliminaHi arreglat l'enllaç amb LA Lionesa Gracies
petonets
Uauuuuu, m'encanta! L'arròs amb llet m'agrada moltíssim i el prèssec en almívar també. Dues postres que a casa tenim ben oblidades.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar i, com diu la Judith, si vols ens pots deixar també l'altre enllaç.
caray una combinacion muy buena y asi en copa queda de fiesta total,molt bona Cristina
ResponEliminapeto
Hola Cristina, guapa tu
ResponEliminauna presentació molt acurada..
que el coneixes ?...je,je
http://enrocalacuina.blogspot.com/2011/02/pastis-de-crema-de-flam.html
mil petonets Susanna
Una barreja molt bona, segur que el préssec li queda genial
ResponEliminaDios mio que pintaza ..estas son los postres que en mi casa les encantan ..los mismos productos pero de diferente forma ...te aplaudo está increible en las fotos bsssMARIMI
ResponEliminaEs espectacular. Tinc una amiga que barreja el arròs amb llet amb el préssec amb almívar i li queda molt bo.
ResponEliminaPetons.
Cristina, quina arriscada mes bona!!!!.
ResponEliminaM'encanta i aixó que el arròs amb llet no m'agrada.
Mira si m'agradat, que no pensaba pasticipar i al veure la teva copa, potser m'animi.
Petonts
Una mousse atractiva a tope, d'aquella que t'entra ja pels ulls.
ResponEliminaUna abraçada
Ha valgut la pena arriscar-te!
ResponEliminaNani