Ingredients
Per a 8 flams.
-400 gr de moniato cuit.
-7 ous.
-200 gr. de sucre.
-250 ml de nata líquida.
-una cullerada sopera de canyella.
-100 gr de sucre pel caramel líquid.
Preparació
-Primer de tot heu de coure els moniatos a 170ºC en el forn amb la pell. Un cop estiguin cuits i freds podeu começar a elaborar la recepta.
-Preescalfeu el forn a 160ºC. Seguidament aboqueu-hi en un bol la resta d´ingredients i tritureu-lo tot juntament amb el moniato que haureu aixafat prèviament.
-En una paella afegiu-hi 100gr. de sucre i feu-ne un caramel. Vigileu que no es torri. Ha de quedar dauradet.
-En acabat ompliu la base de les flameres amb el caramel i a continuació afegiu-hi la barreja.
-Seguidament, ompliu una safata amb aigua calenta i coeu els flams al bany maria a 160ºC uns 50'.
-Un cop siguin cuits i freds, desemmotlleu-los i serviu-los
Bon profit!
Buf Cristina, jo l'altre dia parlant dels flams de la iaia i ara em presentes aquesta versió tan deliciosa... em sembla espectacular!! apuntada!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar maca!
PEtonets
Sandra
Quantes receptes diferents que es pot fer amb el moniato!! Aquest flam sembla bonissim!!
ResponEliminaPetons
Quina bona pinta!!! i quines bones receptes amb moniato!!! bon cap de setmana
ResponEliminaFlam de moniato! La primera vegada que ho sento, molt original! I ha d'estar molt bo.
ResponEliminaPerò quina pinta que té aquest flam! Nyaamm! Mai n'he menjat de moniato, però de segur que està de mort amb aquest aspecte.
ResponEliminaGràcies per participar.
Un petonàs!
No se me hubiera ocurrido hacer un flan de boniato y a ti te ha quedado estupendísimo. Me anoto la receta, a mi hijo mayor le encantan los flanes!
ResponEliminatiene que estar muy bueno,fantastica aportacion Cristina
ResponEliminapeto
Hola Cristina, un "nyam nyam" molt gros al teu flam
ResponEliminaCristina; ... quina passada de flam... i quina passada de bó que tè que ser... i quina passada al paladar sentir aquest gust tant fi i...
ResponEliminaQue vagi de gust Cristina¡¡
segur que estava boníssim!!!! molt bona idea!!!! el toc de la canyeda m'agrada moltíssim. Petonets
ResponEliminaSembla tan melós! Bona idea!
ResponEliminaCristina, ets la REINA dels flams, et queden fantàstics! I el moniato amb la canyella lliguen super bé, han de quedar uns flams deliciosos!
ResponEliminaAquest flan es fantastic ¡¡¡¡¡....mir ano se m'habia acudit fer-ne amb boniato ......avui n'he comprat;però primer en vull fer una coca....si en sobren haurem de probar el flan
ResponEliminaT'ha quedat super bé .
Bomba calórica pero deliciosa,jaja
ResponEliminaAra que estic veient guanyar al Barça,m'entraría de maravella.
Petonets.
Mira que he visto hoy recetas con boniato pero no había visto todavía ningún flan.
ResponEliminaTe ha quedado genial. Me gusta.
Besos
Té molt bona pinta aquest flam i amb les fruitetes es veu molt ben acompanyat.
ResponEliminaPetons.
Realment té una pinta impressionant! No n'he menjat mai, però estic descobrint un munt de receptes boníssimes!
ResponEliminaPetons
Que original, no puc imaginar-me el sabor pq mai l'he tastat...
ResponEliminapetonets
Mai se m'hauria acudit que es pogués fer un flam de moniatos! Té molt bona pinta!!!
ResponEliminaHola Cristina, guapa tu
ResponEliminaanoto la teva proposta tant original, igual així a casa en mengen de moniato, no agrada massa
mil petoensts Susanna
Ha de ser delicios!! quina curiositat que tinc de coneixer el gust!! ho apunto a pendents! petons
ResponEliminaCristina, oi que és bo? :) A mi m'encanta!!
ResponEliminaPetons!
Aquest flam ha d'estar de vici!, segur que comences una cullerada i no pots parar fins deixar el plat ben escurat! Una abraçada!
ResponEliminaQue bo aquest flam. M'agrada molt la canyella
ResponEliminaBona cuina
Doncs has fet una aportació delíciosa, fa una pinta aquest flam, que ja sembla que me'l mengi....
ResponEliminaBoníssims!!!!!!
ResponEliminaAquesta convocatoria,fa fruir quantitat de receptes.
La imaginació al poder......jajaja.
Una grand pastissera.
Petons
Isabel
Flam de moniato?? Quina idea més original!! M'ho apunto que segur que és boníssim!!
ResponEliminaPetons!
Molt original, no se m'hauria acudit mai!
ResponEliminaM'encanta la de descobriments que estic fent!
ResponEliminaPetons.
Deliciós, i tant! Aquest el provo segur. Petonets, guapa.
ResponElimina