divendres, 5 de novembre del 2010

TEULES

Avui hem celebrat la castanyada "laboral" i, per acompanyar els panallets que ha portat la meva companya, la Rosa, he elaborat aquestes teules que han resultat delicioses a l´hora del cafè amb llet.



Ingredients
-130 gr.de sucre glacé
-70 gr. de mantega
-2 clares i mitja d´ou.
-85 gr. de farina.

Preparació

Escalfeu una mica la mantega i poseu-la en un bol amb el sucre, les clares d´ou i la farina. Treballeu aquesta massa amb una batedora amb barilles fins que adopti una textura fina i homogènia.
Després folreu una plata de forn amb paper i amb l´ajuda d´una cullera estireu la massa a sobre el paper i feu petits discos.
Poseu la plata al forn pre-escalfat a 160º, i deixeu-ho coure uns 10 o 12 minuts.
Retireu del foc quan comencin a daurar-se  les vores de les galetes.
La massa encara estarà tova, s´endurirà amb el fred.
Traieu-les amb compte amb l´ajuda d´una espàtula i doneu-los forma corbada.


Bon Profit!

11 comentaris:

  1. bonitas teulas y con los ingredientes naturales y de buena calidad que has puesto exito seguro.
    Animo que ya llegas 3 entradas.
    Petons
    Miquel

    ResponElimina
  2. Doncs van resultar delicioses amb un sabor similar a les neules que venen a les pastisseries...A la feina van agradar molt.

    ResponElimina
  3. Cruixents han de ser ideals per acompanyar el cafè. Per mi, mil vegades millor que els panellets! ;)

    ResponElimina
  4. Gemma, estaven com tu dius cruixents...estic molt contenta de com em van quedar.

    ResponElimina
  5. En el proper post també fem teules! quina casualitat!! Les teves llueixen meravelloses.

    ResponElimina
  6. Gràcies i HOLA!van resultar delicioses...no eren massa grans perquè havien d´acompanyar els panellets, no fos el cas que algú s´ennuegués, je, je, je...

    Per cert, com heu sabut del meu blog??

    ResponElimina
  7. wow! que bé que et van quedar aquestes teules!

    a més, segur que són delicioses

    enhorabona!

    salutacions

    ResponElimina
  8. Hola Laura i perdona el retard... però no me n´havia adonat del teu comentari...Les teules estaven cruixents, cruixents...Prova-les a fer.

    ResponElimina
  9. Hola Cristina!! Que ve que hagis passat pel meu blog, així he conegut el teu, i ja veig que amb les clares d'ou sobreres tu vas fer unes teules que tenien molt bona pinta!
    T'afegeixo al reader, que ja veig que ets de les meves! jeje!!

    ResponElimina
  10. LES CLARES HAN D'ESTAR MUNTADES A PUNT DE NEU?
    GRÀCIES
    CONXITA

    ResponElimina
    Respostes
    1. No s´han de muntar a punt de neu. Si fos així ja ho hauria descrit en la recepta. Gràcies Conxita.

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...