Ingredients
-130 gr.de sucre glacé
-70 gr. de mantega
-2 clares i mitja d´ou.
-85 gr. de farina.
Preparació
Escalfeu una mica la mantega i poseu-la en un bol amb el sucre, les clares d´ou i la farina. Treballeu aquesta massa amb una batedora amb barilles fins que adopti una textura fina i homogènia.
Després folreu una plata de forn amb paper i amb l´ajuda d´una cullera estireu la massa a sobre el paper i feu petits discos.
Poseu la plata al forn pre-escalfat a 160º, i deixeu-ho coure uns 10 o 12 minuts.
Retireu del foc quan comencin a daurar-se les vores de les galetes.
La massa encara estarà tova, s´endurirà amb el fred.
Traieu-les amb compte amb l´ajuda d´una espàtula i doneu-los forma corbada.
Bon Profit!
bonitas teulas y con los ingredientes naturales y de buena calidad que has puesto exito seguro.
ResponEliminaAnimo que ya llegas 3 entradas.
Petons
Miquel
Doncs van resultar delicioses amb un sabor similar a les neules que venen a les pastisseries...A la feina van agradar molt.
ResponEliminaCruixents han de ser ideals per acompanyar el cafè. Per mi, mil vegades millor que els panellets! ;)
ResponEliminaGemma, estaven com tu dius cruixents...estic molt contenta de com em van quedar.
ResponEliminaEn el proper post també fem teules! quina casualitat!! Les teves llueixen meravelloses.
ResponEliminaGràcies i HOLA!van resultar delicioses...no eren massa grans perquè havien d´acompanyar els panellets, no fos el cas que algú s´ennuegués, je, je, je...
ResponEliminaPer cert, com heu sabut del meu blog??
wow! que bé que et van quedar aquestes teules!
ResponEliminaa més, segur que són delicioses
enhorabona!
salutacions
Hola Laura i perdona el retard... però no me n´havia adonat del teu comentari...Les teules estaven cruixents, cruixents...Prova-les a fer.
ResponEliminaHola Cristina!! Que ve que hagis passat pel meu blog, així he conegut el teu, i ja veig que amb les clares d'ou sobreres tu vas fer unes teules que tenien molt bona pinta!
ResponEliminaT'afegeixo al reader, que ja veig que ets de les meves! jeje!!
LES CLARES HAN D'ESTAR MUNTADES A PUNT DE NEU?
ResponEliminaGRÀCIES
CONXITA
No s´han de muntar a punt de neu. Si fos així ja ho hauria descrit en la recepta. Gràcies Conxita.
Elimina