Feia temps que tenia ganes de provar algun postre amb fruita i, aprofitant aquest fred i, el seu contingut de vitamina C m´he decidit per aquesta crema de kiwi...kiwis, que per cert, estaven d´oferta ;-D Tot s´ha de dir!
Ingredients
-5 kiwis madurs.
-5 cullerades de sucre glas.
-3 ous.
-1 cullerada de farina de blat de moro.
-4 cullerades de llet.
-1 llimona.
Preparació
Peleu els kiwi en trossets petits i reduir-los a puré. Barregeu-lo amb la meitat del sucre glas i aboqueu-los en un cassó.
Bateu els rovells d´ou amb la farina de blat de moro i la llet. Aboqueu-ho en el cassó amb el puré de kiwi i aromatitzeu amb una mica de suc i peladura de llimona. Ho coueu a foc baix fins que s´espessi, sense deixar de remoure-hi.
Traslladeu la crema en un bol i deixeu-la refredar una mica. Monteu les clares a punt de neu amb el sucre glas i afegiu-les al puré de kiwi amb moviments envolvents perquè no perdin volum.
Repartiu en copes i decoreu al gust.
Bon Profit!
M'encanten les cremes de fruita, són unes postres lleugeres i molt sanes. M'agrada la teva recepta perquè incorpora les clares a punt de neu, així deu quedar una crema amb una textura gairebé de mousse, super esponjosa... El proper cop ho provaré ;)
ResponEliminaEl kiwi m'encanta i és veritat que de cara a l'hivern va molt bé per la vitamina C!
Una crema de kiwi ben bona, i molt adient per acabar un àpat amb unes postres lleugeres.
ResponEliminaUn buen postre y encima un monton de vitamina C PARA EVITAR LOS RESFRIADOS QUE NOS ACECHAN YA.
ResponEliminaMe lo apunto para probarlo
Petons
miquel
Hola,
ResponEliminaHa d’estar deliciosa. Fa uns dies va ser l’aniversari del meu pare i vaig preparar-li un pastís amb una crema de kiwi similar en aquesta i li vaig posar trossos petits de kiwi i els hi va encantar a tots. Gràcies,
Cristina:
ResponEliminaLa fruita, el millor postre i a més un gran aport de vitamina C.
M'agrada.
Petons
Gràcies pels vostres comentaris...Estava realment bona aquesta crema, esponjosa i lleugera.
ResponEliminaHola. Queria darte las hracias por visitar mi blog, vi que provaste las lentes de jamon y queso, te quedaron espectaculares. Yo por mi parte te sumo a los blos que sigo pues yo tambien te "copiare" alguna
ResponEliminaGràcies Carmen...tens molt bona mà per la cuina...m´agrada el que fas. T´afegiré als blocs preferits.
ResponElimina