diumenge, 28 de novembre del 2010

CREMA DE KIWI

Feia temps que tenia ganes de provar algun postre amb fruita i, aprofitant aquest fred i, el seu contingut de vitamina C m´he decidit per aquesta crema de kiwi...kiwis, que  per cert, estaven d´oferta ;-D Tot s´ha de dir!


Ingredients
-5 kiwis madurs.
-5 cullerades de sucre glas.
-3 ous.
-1 cullerada de farina de blat de moro.
-4 cullerades de llet.
-1 llimona.
Preparació
Peleu els kiwi en trossets petits i reduir-los a puré. Barregeu-lo amb la meitat del sucre glas i aboqueu-los en un cassó.
Bateu els rovells d´ou amb la farina de blat de moro i la llet. Aboqueu-ho en el cassó amb el puré de kiwi i aromatitzeu amb una mica de suc i peladura de llimona. Ho coueu a foc baix fins que s´espessi, sense deixar de remoure-hi.
Traslladeu la crema en un bol i deixeu-la refredar una mica. Monteu les clares a punt de neu amb el sucre glas i afegiu-les al puré de kiwi amb moviments envolvents perquè no perdin volum.
Repartiu en copes i decoreu al gust.

Bon Profit!

8 comentaris:

  1. M'encanten les cremes de fruita, són unes postres lleugeres i molt sanes. M'agrada la teva recepta perquè incorpora les clares a punt de neu, així deu quedar una crema amb una textura gairebé de mousse, super esponjosa... El proper cop ho provaré ;)
    El kiwi m'encanta i és veritat que de cara a l'hivern va molt bé per la vitamina C!

    ResponElimina
  2. Una crema de kiwi ben bona, i molt adient per acabar un àpat amb unes postres lleugeres.

    ResponElimina
  3. Un buen postre y encima un monton de vitamina C PARA EVITAR LOS RESFRIADOS QUE NOS ACECHAN YA.
    Me lo apunto para probarlo
    Petons
    miquel

    ResponElimina
  4. Hola,
    Ha d’estar deliciosa. Fa uns dies va ser l’aniversari del meu pare i vaig preparar-li un pastís amb una crema de kiwi similar en aquesta i li vaig posar trossos petits de kiwi i els hi va encantar a tots. Gràcies,

    ResponElimina
  5. Cristina:
    La fruita, el millor postre i a més un gran aport de vitamina C.
    M'agrada.
    Petons

    ResponElimina
  6. Gràcies pels vostres comentaris...Estava realment bona aquesta crema, esponjosa i lleugera.

    ResponElimina
  7. Hola. Queria darte las hracias por visitar mi blog, vi que provaste las lentes de jamon y queso, te quedaron espectaculares. Yo por mi parte te sumo a los blos que sigo pues yo tambien te "copiare" alguna

    ResponElimina
  8. Gràcies Carmen...tens molt bona mà per la cuina...m´agrada el que fas. T´afegiré als blocs preferits.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...