Avui he portat a la feina aquestes temptadores palmeretes per gaudir-les a l´hora de l´esmorzar.
Ingredients
-2 làmines de massa de pasta fullada.
-pernil dolç.
-formatge en làmines per fondre
-1 ou batut.
Preparació
Prepareu el farciment de les làmines, tot afegint-t´hi, primer, el pernil en dolç i,després a sobre d´aquest, el formatge.
Enrotlleu la làmina des dels extrems fins al centre i talleu-la a trossets fins que quedin palmeretes Pinteu-les amb l´ou batut i les coeu en el forn a 180º fins que quedin daurades.
Bon Profit!
Te devuelbo la pelota al comentario que me has dicho antes en mi blog.¿Y tu me invistas a desayunar?.Anda que tus compis
ResponEliminaestaran supercontentos con estos regalitos.
te han quedado estupendas en la foto y tambien de gusto seguro y super crujientes como me gustan a mi
Bon cap de setmana
petons
Miquel
Cristina, benvinguda a la blogosfera gastronòmica! :)
ResponEliminaAmb unes ulleres tan ben presentades (i segur que boníssimes) tindràs els companys de feina ben contents! I una mica malacostumats. ;)
M'encanta la pasta de full, és molt versàtil i permet preparar coses fàcilment amb un resultat espectacular. Segur que els companys de feina van flipar quan vas dir que ho havies fet tu, oi?
ResponEliminaAls meus companys de feina els hi va agafar per sorpresa aquestes palmeretes...es pensaven que eren dolces. Els més reacis a menjar-ne, per allò de " la dieta", varen ser els que van repetir, ji,ji,ji.
ResponEliminaLa meva recompensa és que després sempre em paguen en cafè amb llet;)
Miquel, doncs quan vulguis et convido a esmorzar. He pensat que estaria bé quedar un dia els blocaires hi fer un bufet i que cadascú aportés la seva especialitat...Seria genial! i a mi em serviria d´excusa per començar l´endemà una "dieta depurativa", je , je je...
Mercè, gràcies per escriure´m.Tens unes mans d´or i un bloc sensacional!
El comentari que es sentia era " tremendes", " espectacular"...això esperona a qualsevol, no? Encara que el que vull són crítiques constructives...
Respecte a mi, estic una mica acaparada amb tantes receptes i nivell que hi ha a la blogosfera. M ´he proposat començar amb receptes de nivell 0 i anar progressant...No he fet mai un curset de cuina ni de pastisseria...tot de la tele.
Gemma,hola guapa; ja queda poc per coneixer-nos personalment. Ja veus, com van flipar...
A mi també m´encanta la pasta de full, tant en dolç com en salat.
Seguiré practicant amb aquesta massa.
Gemma, m´oblidava, t´ha agradat la ràdio?
ResponEliminaUnes palmeretes que t' han quedat molt bé, i així en salat, la veritat és que no n' he fet mai.
ResponEliminaHola Anna, benvinguda al meu bloc... És la primera vegada que les faig i estic molt contenta del resultat.Prova de fer-les!
ResponEliminaPara este año, la celebración del Tió, ya se quien me hará el menú!!!
ResponEliminaAi, aquesta família!!! Ja compto amb el tió... hi tinc pensat el que portaré...TOP SECRET
ResponEliminaM'ha agradat la idea. Aniré a comprar pasta i ho provaré.
ResponEliminaGràcies