Ingredients
-13 bombons Ferrero Rocher
-500 ml de nata líquida.
-1 sobre de Flam Royal( 4 flams)
Preparació
Tritureu els bombons amb el túrmix. Afegiu-hi la nata i els polvos del flam. Aquesta barreja poseu-la en un cassó a foc mig, tot remenant, fins que arrenqui el bull.
Es retira del foc i s´aboca en un motlle de silicona. Deixeu refredar i poseu-lo a la nevera fins el moment de servir.
Decoreu al gust.
Bon Profit!
Ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaHola!!!!!!!!!!
Bién!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olé!!!!!!!!!!!!!!!!
Benvinguda a la blogosfera!
Estic super contenta, m'encanta el nom, l'estètica i les receptes que ja has penjat! A partir d'ara ja ens podràs ensenyar la cuina i la ceràmica que fas, je je je...
Pots estar segura que et seguiré de ben a prop ;)
Una abraçada!
Gràcies Gemma. Pots estar ben segura que m´ha costat un OU?...bé. Jo ja no en sé més...
ResponEliminaEl bloc és d´estètica sencilla...no m´agraden recargolats...
El títol em va venir en somnis...en una nit "d´imsomni".
Al meu cosí li ha encantat. He de millorar les fotos...però ja trobaré la "llum".
Ayer traje al trabajo un trocito que sobró y a mis compis les gustó mucho!!
ResponEliminaDoncs ha tingut més èxit que a casa...
ResponEliminaHola Cristina:
ResponEliminate acabo de conocer por un mensaje que has dejado en mi blog.No te preocupes que se seguire ya que los postres son mi debilidad.me gusta como has diseñado el blog y las primera recetas guauuuu, me alegro que la Gemman te animara a hacerlo es una crack en los postres.
Yo tambien empece el blog en Abril y estoy ya metido en la glogosfera y cada dia mas enganchado.
Gracias por visitarme y a seguir
petons
Miquel
Gràcies Miquel.
ResponEliminaDe fet,és una aventura això, i és cert que enganxa. Quan acabes un pastís ja estàs pensant en el proper, je, je, je.
Jo no he fet mai un curset de pastisseria, tot és a "ojo"
Gemma és una supermegacrack. Aviam si fem una trobada en un curset d´aquest que fan al Club social CAPRABO.El del dijous passat no hi vaig poder assistir per una gastroenteritis, què hi farem..
Acabo de fer una passetjada per el teu blog i només puc dir hooooooooo!!!!!!!.....
ResponEliminaBenvinguda aquest món.
Ànim.......
Et seguiré
Hola Cristina, ya me he acordado de la pelicula que seguro que te inspira "Julie & Julia".
ResponEliminaBesos
Sole