El mojito s'ha convertit en la beguda reina de totes les terrasses d'estiu i alhora en una gran aliada en el món de la rebosteria ja sigui en forma de pastís, galetes, mousse...Per això no podia faltar en el Bufet. Us el presento en format sorbet; una altra manera de gaudir-lo que no us decebrà.
Ingredients
Per a 4 persones
-200 ml d' aigua mineral.
-200 gr. de sucre.
-6 brots de menta.
-4 llimes.
-100 ml de rom blanc.
-100 ml d´aigua mineral amb gas.
Preparació
-Barregeu l'aigua mineral amb el sucre i escalfeu-la fins que el sucre estigui ben dissolt.
-Mentrestant, renteu i esfulleu cinc brots de menta. Eixugueu les fulles, piqueu i sumeu-les al xarop d´aigua amb sucre.Remeneu-ho, tapeu-ho i ho deixeu macerar 30'.
-Espremeu les llimes. Filtreu el xarop i afegiu-hi el rom el suc de llima i l'aigua amb gas.
-Aboqueu-hi la mescla en un recipient poc profund (un tàper).
-Tapeu-lo i deixeu-lo en el congelador.
-Transcorregudes dues hores, trenqueu la capa de gel amb una forquilla i torneu el sorbet al congelador.
-Transcorregudes dues hores, trenqueu la capa de gel amb una forquilla i torneu el sorbet al congelador.
-Repetiu aquesta operació dues vegades més.
-Serviu el sorbet en copes fredes i decoreu amb menta fresca.
El Bufet tanca per vacances. Desitjo que gaudiu molt d´aquesta estació tan meravellosa com és l´estiu...
i...Bon profit!
Quina recepta més bona i llaminera, Cristina!! M'ho apunto per aquestes vacances. Disfruta molt de les teves!!! Petonets!
ResponEliminaTinc que provar alguna recepta amb mojito, em semblen tan genials!! El teu sorbet deu baixar tan bo i fresquet!! Que tinguis molt bones vacances!! Petons
ResponEliminaOstres, deu ser fresquíssim. He de dir-te que no n'he begut mai. Saps si és bo sense alcohol?
ResponEliminaNúria, jo sóc gairebé abstèmia però l'essència del Mojito és el rom La veritat és que a mi m ´ha passat molt bé.Proveu-ho a fer sense alcohol. Tindràs un suc de llima deliciós.
EliminaEs molt refrescant amb la llima i la menta, per poder suportar les altes temperatures.
ResponEliminaBones vacances Cristina! Gaudeix-les!
Petons.
mmmm l'altre dia vaig publicar una recepta de mojito y fa la mateixa bona pinta, segur que estava deliciós el teu sorbet!!!
ResponEliminaÉs tant sensill! una recepta més de mojito, ben fàcil de preparar.
ResponEliminaAmb aquesta recepta faré content a més d'un. Me l'emporto.
ResponEliminaQue passis unes bones vacances guapa!!!!
Petonets
Bones vacances Cristina!!! ens deixes amb una recepta molt refrescant.... Fins la tornada. Petons,
ResponEliminaGràcies del comentari! Aquest sorbet deu ser un viciii!
ResponEliminaBones vacances!
Moltes gracies per ferte seguidora del meu blog. Aquets dies de vacances amb tranquilitat em miraré el teu. Petons
ResponEliminaper cer, no me agrada l´alcohol, pero el mojito, al porta sucre i menta .... me encanta i clar puc agafar una torrada monumental...... ja que mai prenc res que porti alcohol.
Cristina, jo marxaria de vacances ara mateix bebent un mojito com aquest. Torna renovada!
ResponEliminaNani
suposo que no puja, no?
ResponEliminaNyam amb aquesta recepta!! molt bones vacances per tu... a disfrutar!
ResponEliminaUn sorbet de mojito bo i refrescant és una molt bona manera de despedir-se fins al setembre.
ResponEliminaBones Vacances!!!
Bones vacances!!! Ens trobem a la tornada!!!
ResponEliminaOlga
Deliciosa receta.
ResponEliminaBs