Ingredients
Per un motlle tipus plum-cake
-4 ous.
-150 gr. de sucre.
-100 gr de xocolata negra fondant.
-400 gr. de nata muntada.
-granet de xocolata.
Preparació
-En un bol, afegiu-hi els 4 rovells d'ou i bateu-los juntament amb el sucre fins que quedin blaquinosos i molsosos.
-Mentrestant, foneu la xocolata al bany maria i, l´afegiu a la crema de rovells fins a obtenir una crema de xocolata.
-Munteu les clares i reserveu.
-Munteu la nata.
-Afegiu-hi alternativament la clares i la nata muntades a la crema de xocolata a poc a poc i amb moviments envolvents.
-Ompliu el motlle amb la crema de xocolata i introduï-lo en el congelador durant 12 hores.
-Servir i decorar amb granet de xocolata.
Bon profit!
Que boooo, t'ha quedat genial i sense la màquina que no en tinc, em va perfecte.
ResponEliminaUna abraçada
Hummmmmmmmm! Tens raó que seria l'estiu sense gelat de xocolata? Quins records oi?
ResponEliminaUna delicia!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
Ho que més m'agrada es que es veu tan cremós que es difícil dir que no.
ResponEliminaHauría estat molt bé que haguessis vingut al Parc Agrari del Baix Llobregat, sería una llàstima perdre aquesta zona.
Petons.
Se m'ha fet la boca aigua, nomès de mirar la foto...
ResponEliminaSòc una super fan d'aquest gelats.
Ara mateix, m'hi poso a fer-ho.
Petons
mmmm! kcal al 1000x 1000 pero és que té una pinta!!!! ja tinc ganes de probar-lo!
ResponEliminaun verano sin helados es imposible,fantastico te ha salido este de chocolate
ResponEliminabona setmana
i quina pinta!!! ja tens raó ja, quan hi ha un gelat que t'agrada, és igual que sigui estiu o hivern, perquè sempre en vols més!! petons
ResponEliminauf! Quina delícia!! No ens facis això, cristina, que no ens aprimarem mai!!! A veure si m'hi poso, que et vaig tenir de mestra per a fer gelats i encara no he ni començat! Petonets!
ResponEliminaQuina bona pinta que té aquest gelat !!! ......només de mirar la foto, ja s'hem fa la boca aigua.
ResponEliminaPetons
Quina bona pinta!! a casa també, no pot faltar mai el de xocolata, i ara que hi penso mai n´he publicat cap... fer fotos als gelats es una mica difícil.... m´apunto la teva recepta. Petons,
ResponEliminaQue cremoset!! No hi deu haver ningú que es resisteixi! Petons
ResponEliminaHola guapa, ja torno ha estar per aqui... Apunta't queda el gelat de xoco!!!!
ResponEliminaFins dimecres...
Petonets.
Estiu vol dir gelats... i si és de xocolata, Millor que millor! Petons
ResponEliminaUna auténtica delicia!
ResponEliminaAquesta recepta ens la debies!!! queda apuntada, es veu un gelat super bo!!! petó
ResponEliminaMai no he estat fan dels gelats de xocolata comprats ( i això que la xocolata em torna boig!). A veure si un dia m'hi poso i el faig casolà com tu, que segur que no té color!
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina