Aquestes varen ser les postres de diumenge. A casa el torró de nata amb nous sempre triomfa i havia de provar-la en format mousse. Si us agraden les mousse us recomano que la proveu.
Ingredients
-3 fulles de gelatina (6 gr.)
-500 gr de nata per muntar.
-100 gr de nous pelades.
-100 ml d´aigua.
-3 cullerades de sucre.
-una culleradeta petita de cafès de canyella en pols.
Preparació
-Munteu la nata i mescleu-la amb 100 gr de nous picades(feta pasta)i la canyella.
-En un cassó escalfeu 100 ml d´aigua amb el sucre fi bulliu-la fins que el sucre s´hagi fos.
-Mentrestant, remulleu la gelatina en aigua freda durant 5'. Quan l´aigua hagi bullit afegiu-hi la gelatina escorreguda i barregeu fins que aquesta s'hagi dissolt.
-Quan la gelatina estigui tèbia, incorporeu-la en fil a la nata sense deixar de batre amb les varilles.
-Distribuir-ho en copes i reserveu-ho en el frigorífic fins que hagi quallat (mínim 3 hores).
Bon profit!
Hola Cristina...
ResponEliminaAquest mousse te una textura deliciosa!!! M´agradat molt la recepta, i com veig que és fàcil de preparar, prenc nota per fer-la un d´aquest dies...
petonets.
M'agrada. I les fotos també m'agraden. Molt bé!
ResponEliminaNani
osttres quin vici!! jo tinc una recepta de gelat de nous que s'assembla molt!! ja el penjaré!! bona proposta!! petons
ResponEliminaEts la reina de les "mousses"!!!Quina pinta tan esponjosa
ResponEliminaMa germana és addicta a aquest torró, quan torni li hauré de fer aquest postre! jejeje
ResponEliminaPetonets
Sandra
No!!!! que estoy en operacion biquini, me llevo solo el trozo de la cucara...Besitos
ResponEliminaQue bó!!!a casa a tots ens agrada aquest torró, segur que la versió mousse cassolana encara el disfrutarem més.. petons,
ResponEliminaUi ui ui aquesta recepta m'interessa molt!! a casa meva tenim noguers i clar sempre cau algun postre amb nous, aquest triomfa seguríssim!!
ResponEliminaCaram quina bona pinta!, una combinació suaaaaaaaaau coma mi m'agrada!, ho tindré en compte!. Una abraçada.
ResponEliminaQuina mousse més bonas !!! Segur que ens encanta.
ResponEliminapetons
Es que ets una artista !!!!
ResponEliminapetonets.
La combinació de mata i nous és un clàssic sensacional, de manera que aquesta mousse ha de ser un èxit total. Me l'apunto!
ResponEliminaN'he menjat molts cops de mousse pero no n'he fet mai! aquesta de nata amb nous te que estar tremendament deliciosa, m'encanta la combinació! M'ho tindre que anotar i practicar...Petons
ResponEliminaQuè tenen les mousse que sempre són tan temptadores? M'agrada molt, la recepta de nata amb nous, Cristina! Què m'hi recomanes per sobre? Coulís de mango, de maduixa, de xoco? A veure si m'hi poso... que tu ja has tingut la sort de provar-lo, és clar!! Petonet
ResponEliminaMarina amb maduixa i xoco lliga molt bé...Amb mango no ho he provat mai...Llença't!
EliminaOstres, jo el torró de nata i nous no m'ha cridat mai l'atenció, i possiblement ni l'he tastat, però és clar que en deu ser de bo! I aquestes postres tenen molt bona pinta! Me les apunto!
ResponEliminaUna combinació perfecta.
ResponEliminaCristina ets la reina dels postres.
El que mes m'agrada es la varietat d'ells.
Si senyora!!!!!!!!........
Petonets
Una muse extraordinaria, una combinación excelente,
ResponEliminaUn saludo.
http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...
tremenda esta mousse de nueces,el bocado de la cuchara se ve fantastico,una mousse para no dejarte indiferente,me gusta Cristina
ResponEliminaNyam quina gana m'has fet entrar, t'ha quedat genial, i la textura m'encanta.
ResponEliminaUna abraçada
Quina bona pinta! Sembla deliciosa i en format mousse segur que es molt més fàcil de menjar i més apetitosa ara amb aquest sol.
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat et proposem un plat que quedaria molt bé amb aquesta mousse. Les hamburgueses de verdura. Et convidem a entrar-hi i a dir-hi la teva!
www.esfruita.com/assessorem/hamburgueses-de-verdures
El meu pare que és un fan del torró de nata-nous aquestes postres li encantarien!
ResponEliminaBon cap de setmana.
Hola Cristina guapa tu
ResponEliminaNata amb nous, quina passada de mousse, nyam nyam
mil petonets i bon cap de setmana maca, Susanna
M'ecantan tots els ingredients. Ho fare
ResponEliminaMarta
Petonets
La mousse, en ser més lleugera, m'ha d'agradar encara més que en turró!
ResponEliminapetonets
La veritat és que a casa nostra tambné ens agraden molts els torrons de nata i nous. Hauré de fer aquesta mouse tan bona.
ResponEliminaM'agraden tots els ingredients i també la textura de la mousse.
ResponEliminala presentació està molt aconseguida!
Pastissera, practica practica que ja s'acosta.
ResponEliminaBona cuina
Aquesta m'encantaria segur!! Quina delicia!!!
ResponEliminaPetonets