Aquest més d´abril, en Xavi, la Sandra i la Marina ens han reptat amb l´arròs i amb aquesta recepta participo en el repte del 15 d'abril. Una versió del clàssic arròs amb llet en format pastís que s´acompanya de gelat de nata i panses.
Ingredients
Per un motlle corona de 22 cm.
-230 gr. d' arròs.
-600 ml de llet.
-120 gr. de sucre.
-1 beina de vainilla.
-2 trossos de pell d' una llimona.
-100 gr. de mantega pomada.
-150 gr. de nata líquida.
-125 gr. de panses.
-gelat de nata.
-canyella en pols.
Ingredients
Per un motlle corona de 22 cm.
-230 gr. d' arròs.
-600 ml de llet.
-120 gr. de sucre.
-1 beina de vainilla.
-2 trossos de pell d' una llimona.
-100 gr. de mantega pomada.
-150 gr. de nata líquida.
-125 gr. de panses.
-gelat de nata.
-canyella en pols.
Preparació
-Bulliu l´arròs amb aigua amb un pessic de sal durant 5'. En un cassó hi afegiu la llet, l´arròs escorregut, el sucre, la beina de vainilla oberta i les peles de la llimona.Quan la llet bulli, poseu-hi el foc al mínim fins que s´hagi absorbit tot el líquid.
-Menstrestant remulleu les panses en aigua tèbia.
-Retireu la beina de la vainilla i la pela de llimona.
-Afegiu-hi la mantega pomada i la nata. Mescleu molt bé i incorporeu-hi les panses.Torneu a mesclar
-Aboqueu-hi la preparació en un motlle corona, untat amb oli, i alliseu la superficie amb una cullera. Poseu el motlle en la nevera durant unes hores.
-A l´hora de servir ho desemmotlleu i farciu el centre de la corona amb boles de gelat de nata i empolsineu amb canyella en pols.
Bon profit!
uau!!!!!!!!!! Quina passada, ha de ser una bomba! M'encanta la presentació en format pastís, amb el toc de les panses i tot... i el gelat farcint el forat del mig ha de quedar de vici total.
ResponEliminaOooole tu Cristina!! Aquesta presentació és espectacular rematada amb aquest gelat, les panses i la canyella... ha de quedar boníssima! Venim a fer les postres a casa teva avui, eh? jejeje
ResponEliminaMoltes gràcies per participar guapa, no oblidis deixar-nos l'enllaç!
Petonets
Sandra
Què xulo amb aquest format!!! i el toc de les panses ho trobo genial!!! Ah! i no ens oblidem del gelat que és la bomba!!!! Petonets
ResponEliminaMolt bona idea presentar l'arròs amb llet amb forma de pastis i si a sobre l'acompanyes amb gelat ha de ser brutal . Per cert no se que fer de postres, aixi que m'apuntare a fer-les a casa teva.
ResponEliminaPetons i bon diumenge.
Quines postres d'arros tan originals!! Una delicia!! Petons
ResponEliminaBoníssissim i preciossíssim!!!!!
ResponEliminaPetonets
Una proposta dolça i molt ben presentada, ha d'estar molt bo.
ResponEliminaUna abraçada
OOohh quina textura i cremositat, amb aquestes postre,com vols que ens aprimem?? jajaj jo he pensat una proposta dolça semblant. petonets guapi
ResponEliminaUna rica presentacion...Besitos
ResponEliminaOstres, quina delícia! Es veu boníssim... Ja m'agradaria poder-lo tastar, però no en deu quedar ja, no? ;)
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar!
Petonets!
Cristina, això té una pintassa que no vegis...
ResponEliminaNani
I've enjoyed looking through your recipes
ResponEliminaQuin pastís més dolç! fa molt bona pinta!
ResponEliminaSalutacions
oh! Segura que m'encantaria cristina! Però sí que porta ingredients! Això és més sofisticat que el simple arròs amb llet que vaig de vegades... m'encanta la teva proposta. Petons
ResponEliminaHola guapa, aixó si que es una bona llepolia!!!!!!
ResponEliminaEs una bomba,a mes amb gelat.
Una proposta boníssima.
Petonets
Hauré de provar-ho. El meu fill és un entusiasta de l'arròs amb llet. Segur que li encantarà aquest pastís!
ResponEliminaMolt bona aquesta versió d´arròs amb llet com a pastís... i el gelat de nata segur que combina molt i molt bé... petons,
ResponEliminaAlgú que ha fet un postre dolç, enhorabona! Fa una pinta completíssima amb les panses i el gelat, nyam!
ResponEliminaPetonets i bon profit
Renoi!, entre aquesta versió en pastís i la versió en gelat que ha fet una altra blocaire tenim uns postres de nassos!. Preciós!.
ResponEliminaAmb el gelat al mig i les panses quines postres tan bones, encara que es per menjar només una amanida i fer lloc al postre.
ResponEliminaPetons.
Que postre más rico, si el arroz con leche me gusta y este va más completito genial!!!
ResponEliminaMe encanta tu blog y no digo nada de las recetas tan buenas, así que me hago seguidora ya mismo.
Te invito a ver el nuestro si puedes.
Un saludo.
paprikaenlacocina.blogspot.com/
Cristina esto es la bomba de bueno,te ha quedado divino y la presentacion suprema,me encanta
ResponEliminabona setmana
això són unes bones postres!!! una maca presentació!!!
ResponEliminaSóc molt fan de l'arròs amb llet així que em sembla que ja està tot dit! ja,ja,ja
ResponEliminaOhhh!!! que original!!! M'emporto aquesta idea....
ResponEliminaPetons
Hola Cristina guapa tu
ResponEliminacom diu molt be la Catieu, ORIGINAL AL 100X100, gràcies per compartir una cosa tant hummmm
mil petonets Susanna
Les panses li han de donar un toc interessant a l'arròs amb llet.
ResponEliminaPetonets
Espectacular !!!! Poca cosa mes queda per dir...
ResponEliminaPetonets.
Això de barrejar l'arròs amb gelat i panses és molt atrevit!
ResponEliminaLes fotos estan molt bé.
Quina delícia!!!! se'm fa la boca aigua nena... mmmmmmmmmmmmmmmmm i aquestes hores encara més!. Salutacions
ResponEliminawww.miscositassrv.blogspot.com
mmm, ja oloro la canyella...m'ha agradat molt la presentació en corona! i l'acompanyament del gelat! Segur que ha de ser deliciós!
ResponElimina