Amb aquests bunyols participo en el repte mensual de Memòries d' una cuinera. Els bunyols de taronja són un altra clàssic de la cuina de les àvies i mares. Així com els de pasta choux es troben en la pastisseria aquest són d'aquelles llepòlies casolanes, fàcils de fer i en què s´aprofitaven els ingredients que es tenien a l'abast. Deliciosos.
Ingredients
-1 taronja amb la pell.
-5 cullerades de sucre
-3 cullerades de llet.
-3 ous.
-1 got i mig de farina.
-1/2 sobre de llevat.
-sucre
-canyella en pols.
Preparació
-Trossegeu la taronja amb la pell i l´aboqueu en un bol juntament amb el sucre, la llet i els ousl. Tritureu-ho.
-Un cop triturat aboqueu-hi la farina tamissada i el llevat. Bateu-ho tot i deixeu-ho reposar 1/2 hora.
-Mentrestant, mescleu en un plat a part el sucre i la canyella.
-Transcorregut aquest temps formeu boles amb l´ajuda d´una cullera i les fregiu a foc mig fins que estiguin daurades per tots els costats.
- A mesura que aneu fregint, les poseu en un plat amb paper de cuina a fi que absorbeixi l´excedent d´oli.
-Quan hàgiu acabat arrebosseu els bunyols pel sucre i la canyella que teniu preparat.
Muy ricos,..ahora me comía unos poquitos
ResponEliminaBesos
Quina pinta tenen aquets bunyols!!!!!!
ResponEliminaQuaresma, temps de bunyols.
Jo també ting uns de clàssics per publicar.
Petons
No els coneixia aquets de taronja...quina pinta!!!!
ResponEliminaDemá publico els meus farcidets ......ummmmmmm
petonets
I tant, que estan deliciosos i de taronja no diguem!!
ResponEliminaOstres Cristina. Aquest bunyols tenen que estar boníssims.
ResponEliminaNo ho havia vis mai
Bona cuina
Mmmmm, de taronja? M'encanten!! Nyam!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Que bons!! No he tastat mai uns bunyols de tronja, però han d'estar per llepar-se els dits. T'han quedat fantàstics!!
ResponEliminaPetons
Muy buenos Cristina,mejor dicho tremendos,y muy bien te han quedado,incluida la foto y lo digo porque de naranja no los habia visto nunca y se los vi a Chef Silvia en Enero y hace un par de semanas hice su receta,pero con yogur en vez de leche y acompañando a un vaso con crema inglesa tambien de naranja.
ResponEliminabuen domingo
Jo tampoc els havia vist de taronja, però m'els puc imaginar i molt bons per cert.
ResponEliminaPetons.
Noia quin luxe de bunyols!! doncs saps, jo mai n'he menjat de taronja, per mi n'és tot un descobriment!! apuntada queda la recepta! petonets guapa
ResponEliminaNo havia sentit mai a parlar d'aquests bunyols, però veient la foto ja veig que són sensacinoals! Han de quedar amb un gustet de taronja deliciós... Ara mateix me'ls menjaria per esmorzar abans d'anar d'excursió ;)
ResponEliminaMira que amb taronjo no n'habia sentit parlar mai, pero tenen tan bona pinta que ara mateix m'els menjaria.
ResponEliminapetons
bonisssssims!!! m'han sortit bonissssims!!! i molt fàcils!!! gràcies!!!!
ResponEliminaGràcies Clara! quina celeritat! Són deliciosos.
EliminaDoncs saps que de taronja no els he tastat mai? però hi penso posar solució aviat! gràcies per descobrir-me'ls!
ResponEliminaPetons
No els he provat mai, però m'ho apunto per fer-los a casa, deuen estar molt bons.
ResponEliminaUna abraçada
Ai Cristina! Quina llàstima no haver-los pogut provar! Amb taronja han de ser una delícia... jo he optat per fer els senzills, d'entrada. Em falta aprendre'n més! petonet
ResponEliminaAquests bunyols prometen ser molt bons!!! amb el gustet especila de la taronja!!! encara no els he fet...m'hi he de posar!!
ResponEliminaA ESfruita no ens deixa d'impressionar l'àmplia varietat de bunyols que es poden arribar a elaborar. Els teus fan una pinta boníssima i porten taronja, una fruita que està a punt de finalitzar la seva temporada de màxima esplendor. Molt bona elecció.
ResponEliminaA part de passar-nos a veure el teu bloc, avui hem entrat per presentar-te la nova botiga online de fruita i verdures, de qualitat, ESfruita. Et deixem el link per si hi vols fer una ullada i veure l'àmplia varietat de fruites i verdures que oferim: www.esfruita.com
quina pintassa cRistina!!! encara no m'he decidit per cap recepta, però aquesta m'encanta!!!! moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponEliminaQuin coloret més atractiu!, em semblen fabulosos, sempre m'agrada el gustet de taronja a les coses dolces!
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaPer cert, ens en vam oblidar de dir-vos que si cliqueu "m'agrada" a la pàgina de Facebook aconseguireu un 25% de descompte: www.facebook.com/Esfruita
ResponEliminaNo els he tastat de taronja, bé estic veient que de classes de bunyols n'he tastat poques...
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Hola Cristina.
ResponEliminaSerà un clàssic, però jo no els he vist, ni provat mai. Vistos en el teu post, fan molt bona pinta i segur que estan molt bons.
Quina bona pinta !!! ara mai els he tastat amb taronja..
ResponEliminapetonets
Molt i molt bons aquests bunyols, tenia ganes de tastar-los amb taronja que m´han dit que son de deu!!! copio la recepta. Petons.
ResponEliminaRespecte al problema del meu bloc amb els seguidors es així de dur, però a mi i a uns quans blocs ens han triat per fer proves i ens hem quedat penjats, només et puc oferir seguir-me per mitja del correu electrònic. Gracies guapa!!!!
mmm han d'estar bonissims amb l'aroma de taronja!
ResponEliminaM'acaba de trucar la meva mare..."no sabries d'alguna recepta de bunyols?", ara mateix. Li passo la recepta, ja t'explicaré!
ResponEliminaEstaven molt bons gracies per la receptala massa queda una miqua liquida pero al final quedan els bunyols bonissims moltes gracies i petoons!!!!!!!!!!
ResponEliminaEstic contenta que t´hagin o us hagin agradat...no sé per què dius que la massa era una mica líquida...però el resultat final és el que compte.
Elimina