Mai m´hauria imaginat que faria torró de cafè..Per què? perquè no m´agrada. Qui em coneix bé sap que solament prenc un cafè amb llet descafeinat i molt curt de cafè. Però llavors? I aquest torró amb cafè? Simplement perquè és FA-BU-LÓS! Una delícia.Ha estat el torró amb més èxit entre tots els assistents al monogràfic de torrons que vàrem acabar dimarts alguns d´ells pocs amics del cafè.
És un torró amb una textura tendre que es desfà a la boca. Mentre el vas assaborint el sabor del cafè es casa amb els dos xocolates. Fantàstic!
Ingredients
-100 gr. de xocolata blanca.
-300 gr. de xocolata negra.
-50 ml de cafè fort.
-2 cullerades de cafè soluble.
-100 gr. de mantega per la xoc.negra.
-1 culleradeta de mantega per la xoc.blanca.
Preparació
-Primer de tot, foneu la xocolata blanca al bany maria .Quan estigui fosa afegiu-hi, fora de foc, la culleradeta de mantega. Remeneu fins que es desfaci i s`integri. Seguidament, aboqueu-hi la xocolata en el motlle i formeu una base.
-Deixeu refredar a temperatura ambient. El temps que transcorre amb la preparació de la xocolata negra ja és suficient perquè la base de xocolata blanca qualli. Si arribat el moment veieu que no ha quallat el suficient per abocar-hi la capa de xoco negra poseu el motlle 5' en la nevera.
-Tot seguit, foneu al bany maria la xocolata negra. Un cop fosa afegiu-hi, fora de foc, els 100 gr. de mantega. Remeneu fins que s´integri i afegiu-hi els 50 ml de cafè fort. Remeneu. A continuació afegiu-hi les 2 cullerades de cafè soluble. Remeneu i ho porteu a foc fluix uns 2-3' fins que estigui tot homogeneïtzat.
-Ho deixeu entebeir un parell o tres de minuts i ho aboqueu sobre la base de xocolata blanca.
-Ha de quallar com a mínim 3 hores en la nevera abans de la seva consumició.
Bon profit!
Ostres nena, és que té una pinta... aquest l'he de provar ja! Que jo sí que sóc cafetera!! M'encanta!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Ui! Aquest és un torró perillós per a mi... perquè si a tu que no t'agrada el cafè ja t'ha fet el pes, imagina't a mi que sí que m'agrada!!! T'ha quedat molt ben fet i la decoració que hi poses m'encanta! Petonet
ResponEliminaDoncs a mi si que m'agrda el café, i ben fort a sobre!! així que aquest torró segur que m'encanta! la finta és fabulosa! petons
ResponEliminaLa combinació de cafè i xocolata em torna boja. A sí que m'agrada el cafè ;)
ResponEliminaT'ha quedat un torró de professional, amb una decoració exquisita!
El cafè pot no agradar però en postres triomfa sempre oi? quin turró més vistós i elegant, si senyora!
ResponEliminaUi, doncs a mi el cafè en postres no m'agrada massa però si dius que fins i tot als poc cafeteres els hi ha agradat deu ser que està molt bo.
ResponEliminaPetons.
Cristina, quan he vist torró de cafè he pensat... però si no li agrada!! :D Així m'assegures que una que no pren ni un cafè al dia com jo li agradarà?
ResponEliminaPetons!
M'agrada molt la presentació!! I segur que esta molt bo!
ResponEliminaPetons
Però quina pinta!! Ostres, tan de bo el pogués provar, perquè ha d'estar increïble. I tan bonic...!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar!
Petonets!
Jo vull una classe intensiva i personalitzada de torrons....JA!!!!
ResponEliminaFantástic!
Petonets, guapa.
Tot i que a mi el cafè no m'agrada, reconec que te un pinta deliciosa. I la presentació queda molt bé.
ResponEliminaUna abraçada
Per començar, t'ha quedat una preciositat de turró!! Només amb la presència ja se'm fa la boca aigua. però és que a més la combinació d'ingredients m'encanta! I és senzill de fer!
ResponEliminaGenial.
Petonets
fantastico este turron y te ha quedado perfecto y fotogenico y hasta leyendo la receta se me ha ocurrido que hasta bombones se pueden hacer.
ResponEliminaJa el tinc!, és aquest!, el meu!, el que vull per a casa!, cafè...o cafèee.... Quina meravella de torró i que ben presentat!, artista!, un torró de llibre! A reveure Cristina.
ResponEliminaCristina, has de començar a fer un curset de cuina. Ja tens un primer alumne. M´encanta el café, amb llet clar, però m´agrada molt aquest moment en el que agafes un llibre, l´o bres i el veus.
ResponEliminaJa he proposat fer el torró de coco, i m´han dit que sí, i ara també m´apunto quest. Desprès de nadal, hauré de fer molt d´exercici. I mira, que n´estic de prim.
Moltes gràcies, pels teus comentaris, sempre m´agrada llegir-los.
Salutacions,
Fran.
http://hallamadovalentino.blogspot.com/
Com diu un cuiner, t'ha quedat NIQUELAO!! fantàstic!!
ResponEliminaÉs fabulós a part de maquíssim!
ResponEliminaUn petó,
Esther
Hola Cristina,
ResponEliminaQuina casualitat! Avui m'han demanat si podia fer un torró de cafè i no recordava haver vist cal per la blogosfera.
Apa, recepta apuntada que aquest l'he de fer abans de la setmana vinent. A mi el cafe no m'agrada però en postre trobo que li va de meravella. Petonets
no m'agrada el café, però reconec que tastaria un trosset del teu!!!! potser em feien canviar d'opinió!!! molts petonets
ResponEliminaQuin Nadal més profitós! Quines delícies ens presentes. El cafè no em diu res però a aquest torró no li faria un lleig.
ResponEliminaJo tampoc no soc gaire cafetera però així com el pintes l'haurem de tastar. Per les fotos sembla boníssim!!
ResponEliminaPetons!
mmmmmm criminal crec que sento la oloreta i tot...
ResponEliminaCom diu Bon Tiberi l'haurem de tastar però ja et dic amb antelació que és boníssim!!
Una abraçada.
Quina presentació tan xula!!!Llàstima que el cafè no m'agrada, però a casa en tinc un que li xiflarà.
ResponEliminaPetonets guapa
Tot i que no m'agrada molt el cafè, penso tastar-lo. Ho has presentat amb tanta passió que en faré un. Jo t'ho explicaré. Moltes gràcies !!
ResponEliminaEmma
T'ha quedat una barra de torró de luxe i segur que el sabor es inigualable.
ResponEliminaPetons.
Cristina que presentación tan bonita.Aseguro que la textura de este turrón es única y aunque como sabes no me gusta el café tuve un éxito impresionante con este turrón.
ResponEliminaCon aroma a café, hummmm...
ResponEliminaUn beso.
Ja passa sovint, que una cosa no t'agrada gens però barrejada amb d'altres et torna boja!! jaja A mi tampoc m'agrada el cafè, però tal com has descrit que aquest turró es fon a la boca me n'han vingut unes ganes...!! jaja
ResponEliminaPer cert, la presentació t'ha quedat moníssima :)
Un petóo!!
Quina passada, t'ha quedat perfecte!! Si el veu el meu marit no dubtaria en demanar-me que li fes, ell és molt cafeter i a mi no m'agrada gens.
ResponEliminaQue rico!! te ha quedado perfecto! y la presentación impecable. seguro que está demasiado bueno
ResponEliminaQuin bon profit que li treus al motlle. Aquest torró deu estar molt bo. A mi m'agrada molt el cafè
ResponEliminaBona cuina
Quina marca de xocolata negra?
ResponEliminaHola. Jo sempre faig servir la xocolata TORRAS de cobertura del 70% en quasi totes les postres. La Nestlé Postres la trobo bastant ensucrada.
Elimina