Què li darem en el noi de la mare? Què li darem que li sàpiga bo? Panses i figues i nous i olives, panses i figues i mel i mató...
Ingredients
Per a 8-10 persones.
-5 ous.
-1/2 l de crema de llet.
-500 gr de mató.
-250 gr. de llet condensada.
-30 gr. de pinyons.
-mel al gust.
Preparació
-Preescalfeu el forn.
-Bateu els ous; un cop batuts els aboqueu en un bol i seguidament aboqueu-hi la crema de llet; el mató i la llet condensada. Ho mescleu amb unes varilles elèctriques.
-Seguidament, aboqueu-hi la mescla en un motlle rectangular i el poseu a coure en el forn al bany maria a 180ºC durant 1 h 45'. Heu de tapar el motlle amb un paper d´alumini. L'aigua del recipient on heu de coure el flam ha d´estar prèviament calenta.
-És millor fer-lo d´un dia per l´altre a fi que qualli amb el fred de la nevera.
-Un cop fred el desemmotlleu, el serviu en talls i els decoreu amb els pinyons i els regueu ambla mel.També queda molt bé posar-hi fruïts del bosc.
...Què li darem al fillet de Maria? Què li darem a l´hermós Jesuset? Jo voldria donar una cota que l´abrigués ra que fan tant fred.
Una pensada genial! Ja saps com m'agrada a mi el mató. Ara mateix en menjaria un bon tros.
ResponEliminaUna abraçada
Segur que vas triumfar, és molt original, segur que m'agradarà.
ResponEliminaUna abraçada
Això son unes postres de *****.
ResponEliminaUna abraçada
que bo ha de ser!! no l'he tastat mai així que em quedo la teva recepta per quan m'animi!! petons
ResponEliminaQue bo que és el mató amb mel, i amb tots aquest ingredients ummmm, per llepar-se els dits.
ResponEliminaBones festes Cristina!!
Quina pinta!!! No la coneixia, aquesta recepta. Jo faig flam de mató, però també hi poso ou... provaré aquesta delicatessen... bones festes!!!
ResponEliminaQuina idea més bona i apropiada pel Nadal! Ets la reina dels flams! ;)
ResponEliminaUn flam perfecte per acabar de digerir el menjar!!!
ResponEliminaPetons
Un flam extraordinari. Mmmmm de mató! Amb el que a mi m'agrada!
ResponEliminaSalutacions
Une postres delicioses!bon any! petó
ResponEliminaMató! A casa ens agrada molt. A més, és molt agraït per a cuinar.
ResponEliminaUn feliç 2012!
Nani
Ara estic intrigada i m'he d'esperar fins demà???
ResponEliminaSegur que ha agradat molt.
ResponEliminaEl mató m'agrada, però amb aquesta textura no l'he provat mai. Té molt bona pinta.