Aquest torró l' he portat avui a la feina per celebrar el Nadal i les vacances...Aquest any no tenim tantes ganes de celebracions...Ens fan pagar per una crisi que no hem provocat...Però ahir em vaig plantar i vaig esperonar els companys a fer un esmorzar... El torró cruixent de xocolata és un dels que vaig aprendre a fer en el monogràfic. És d' aquells que repeteixes i que t'acabes tu sol. I a mi em recorda l´infantesa i la il.lusió amb la qual esperava el Nadal...I aquest espèrit i aquesta il.lusió he volgut, que arribés a través de mi i amb aquest torró, als meus companys.
Ingredients
-150 gr. de xocolata amb llet amb avellanes trossejades.
-150 gr. de xocolata amb llet amb ametlles trossejades.
-200 gr. de xocolata negra fondant.
-70 gr. de llard de porc ibèric*.
-80 gr. de choco krispies.
*El llard de porc li dóna brillantor i consistència al turró. La mantega en canvi desfaria aquesta consistència.
Preparació
-En un cassó hi aboquem les tres xocolates trossejades i la desfem al bany maria.
-Quan la xocolata estigui desfeta desfem una mica el llard de porc en el microones. Només un cop de calor sense arribar a escalfar-lo per trencar la seva duresa.
-Seguidament s´afegeix a la xocolata i remenem fins aconseguir una mescla homogènia. Ho deixem entebeir una mica i hi aboquem els choco krispies. Mesclem bé.
-Ho aboquem en un motlle tipus plum cake i ho deixem refredar en la nevera unes 3-4 hores a fi que s´endureixi.
-Transcorregut aquest temps ja estarà a punt per cruspir-se´l.
El Bufet de Postres i jo us desitgem....
El turró de xocolata una de les meves perdicions ;)
ResponEliminaUna abraçada i bones festes.
Qu bo!!! Molt semblant a un de nostre..
ResponEliminaNosaltres també et desitgem Bon Nadal guapa!!
Catieu i Annie
No només deu estar boníssim, sinó que és una preciositat, amb tants trossets brillant a dintre!! :D M'encanta la teva actitud: a combatre la crisi amb ganes... i xocolata!! jaja
ResponEliminaUn petonet!! :D
Bon Nadal!!!
ResponEliminaA veure si el proper any puc tastar una d'aquestes delícies que fas!
Bon torro super cruixent i bon Nadal i Feliç Any Nou
ResponEliminaAquest any t'has lluit amb els torrons, n'has fet per tots els gustos.
ResponEliminaAquest torró que has fet també és dels meus preferits
Bon Nadal!!
Un bon torró amb molta xocolata per passar millor les penes. Segur que als teus companys els va agradar.
ResponEliminaPeons i Bon Nadal.
A mi no em va massa la xocolata pero alguna cosa em diu que aquest en repetiria segur!! quina pinta!! petons i bon nadal!!
ResponEliminaJo em menjo el torró encantada, eh? Visca els torrons casolans! jejejeje
ResponEliminaMoltes bones festes guapa!
Petonets
Sandra
Quina casualitat!! bé no tanta, es el temps de fer-ho, jaja.
ResponEliminaBon Nadal a tu també.
Petonets.
Molt bones festes!
ResponEliminaNo m'estranya que et puguis acabar tota sola un torró sencer d'aquests, té una pinta deliciosa.
ResponEliminaBon Nadal i bones Festes!
Bon Nadal !!!...demà et mostraré el meu torró de crema cremada...a veure que et sembla Cristina !!
ResponElimina