Ingredients
-1 làmina de pasta fullada.
-nutella.
-melmelada.
-1 ou.
-sucre llustre.
-ametlla laminada.
Preparació.
-Preecalfeu el forn a 180ºC.
-Exteneu la làmina de pasta de full i feu quadrats més o menys iguals. D' una làmina en poden sortir 6-8 de quadrats.
-Farciu-los de nutella i melmelada. Bateu un ou i pinteu les vores del quadrats. Seguidament dobleu-los en diagonal i segelleu-los amb una forquilla, com les empanadilles.
-Pinteu la superficie amb l'ou restant i afegiu-hi l'ametlla laminada.
-Enforneu en el forn preescalfat a 180ºC uns 30' fins que estiguin daurats al gust.
-Deixeu-los refredar i, empolsineu amb el sucre llustre.
Bon profit!
Un bon aprofitament de la pasta de full, que dona per molt i sempre surten bones receptes.
ResponEliminaPetons.
Aquests triangles han d'estar de vici. Que bé que queda empre la psat de full, oi? T'han quedat preciosos, semblen de pastisseria! Un petó!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminam'encanta farcir la pasta de full de tot, i d'aquests que ens proposes perfecte per esmorzar!!! o berenar! petons
ResponEliminaLa pasta de full es de les coses que mes greu em sap no poder menjar...mencanta farcida de qualsevol cosa dolça, i si es xocolata , encara mes!!!
ResponEliminaPetonets guapa !!!!
Bons, bons!!!
ResponEliminaQuan he llegit mocadors he pensat, què hauràfet la Cristina!! ceràmica, labors de costura.... je,je, aquest mocadors m'encantes!! petons
ResponEliminaMolt bons, sí senyora!!!!
ResponEliminaOlga
Molt bons!!, el nom m'ha fet molta gràcia.
ResponEliminaUna abraçada
Buena y golosa cocina de aprovechamiento,una gozada¡¡
ResponEliminaBona setmana
visca la pasta de full i visca la improvisació!
ResponEliminaHan de quedar boníssims, per foça!
Oh! la pasta de full és tant agraïda! q bons amb mermelada! salutacions
ResponEliminaLa pasta de full és un "tot terreny". Bona pensada Cristina!
ResponEliminaBoníssims... la pasta de full la vaig servir molt. Fan una pinta brutal aquestes pastetes!
ResponEliminaUna molt bona idea d'aprofitament!
ResponElimina