La calor d´aquest dies m´ha fet recordar que tenia pendent de publicar la coca que vaig portar a la feina el dia del meu sant, 24 de juliol. Aquell dia va fer molta calor. Però això no va ser cap impediment per cruspir-se-la. Les meves companyes, mares de família, de seguida em van demanar la recepta: amb aquesta coca berenen tant nens com grans.
Ingredients
-2 làmines de pasta de full.
-200 gr. de xocolata amb llet o negra.
-un pessic de mantega,
-1 ou.
-sucre llustre.
Preparació
-Preescalfeu el forn a 200ºC
-Esteneu una de les làmines de pasta de full amb el paper vegetal sobre la safata del forn.
-Punxeu-la amb un forquilla tot deixant un marge al voltant d´un parell de centímetres.
-Desfeu la xocolata al bany maria amb un pessic de mantega i aboqueu-la sobre la pasta fullada..
-Mentre es desfà la xocolata bateu l'ou i pinteu els marges de la làmina.
-En l´altra pasta fullada feu uns talls, en diagonal, amb el talla pastes i col.loqueu-la sobre la base amb la xocolata. Segelleu les làmines i punxeu la làmina superior.
-Pinteu amb l'ou batut.
-Coure a 200ºC; forn de dalt i de baix fins que estigui la daurada.
-Un cop cuita i freda, empolsinar amb sucre llustre.
Ja tinc postre per demà i dels que a mi m'agraden.
ResponEliminaHum..... .....!!!!!! Que bó.
Ara mateix, vaig a c omprar pasta de full.
Petons guapa
Que bo i fàcil de fer, perfecte!
ResponEliminaNo es gens extrany que et demanessin la recepta, possant d'excusa els nens, hehehe.
ResponEliminaDe ben segur estava boníssima.
Petons.
de vici oi??! jo una vegada en vaig fer i va agradar molt, sobretot als golosos jeje! petons
ResponEliminaMmmm queda genial i és facilíssima!!! I quina delícia! petons
ResponEliminaAquestes coques tenen un èxit rotund, fàcils de fer i molt vistoses.
ResponEliminaJa veig que tu farceixes directament amb xocolata, jo sempre hi poso Nutella o similar...
Gemma, m´agrada complicar-me la vida, je, je, je..El temps de les vacances dóna per molt.
EliminaA l'estiu o a l'hivern ....pasta de full i xocolata dexapareixen en un santiamén. Jo la faig amb nutella I no vegis quins berenars es monten els meus fills I això que ja son grandets.....
ResponEliminaPetons
Fa molt de goig aquesta coca, Cristina!!! I amb la xocolata feta de casa, que li dona valor afegit... Què bona!!! Petonets i ànims per encarar el dilluns.
ResponEliminatremenda pinta Cristina bien facil y bueno.
ResponEliminaBona setmana
boníssima, sens dubte. És que és impossible que una recepta amb pasta de full surti malament, impossible
ResponEliminaSenzilla i boníssima!
ResponEliminaDe vici...!!!! No hace falta decir nada mas...
ResponEliminaPetonets.
Guau me encanta te ha quedado estupendo!!!
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
Ostres Cristina,
ResponEliminaHa valgut la pena esperar la publicació d'aquesta coca. Té la pinta d'estar molt bona i amb una presentació fenomal.
Una abraçada,
Nani
què dir-te... boníssima! petó
ResponEliminaUna recepta ben fàcil i molt resultona. Deliciosa!!!
ResponEliminaPetonets
UUuffff!!! Aquesta la preparo, seguríssim!!! Tot el que veig que es fa amb pasta de full.....em porta de cap!!!! Boníssima!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Hola Cristina!!!
ResponEliminaQuina parella més maca la de la pasta de full i la xocolata!!!!
I queda tan maca!!!!
petonets!!
Bé, no és estrany que t'hagin demanat la recepta, sembla boníssima.
ResponEliminaMolt bona.. jo la faig amb nutella, aviam si la faig amb xocolata fosa, no ho havia pensat...
ResponEliminaQuina pinta!!! senzilla però boníssima!!!
ResponEliminaPetonets