Una de les distraccions d´aquest estiu ha estat fer croissanets farcits amb nutella. Facilíssims, i sobretot, molt ràpids de fer.
Ingredients
-1 làmina de pasta fullada.
-nutella.
-1 ou per pintar
Preparació
Foto: Creatives Ideas
-Pinteu-los amb l'ou batut abans d'enfornar-los
- Cocció: 180ºC forn de dalt i de baix.
Bon profit!
Apa llaminera!!!
ResponEliminaUn vici, Cristina!! Jo en faré aviat, veient els teus ja no puc resistir-me més!
ResponEliminaHola cristina! !!!!
ResponEliminaQuina bona pinta..... i amb la nutella... mare meva quina coseta mes bona...
Bonissims!!
Molts petonets
A casa nostra no parem!!! També els preparem!!!! Tenen un èxit....."tremendo"!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Cristina tremendos y muy bien la foto del dibujo una imagen vale mas que mil palabras
ResponEliminaBon cap de setmana
Com els vegi el meu fill et quedes sense.
ResponEliminaLa pasta de full rodona va millor a l'hora de talar els triangles.
T'han quedat molt bé.
Petons.
alaaa quin vici ehh, fer-los a casa es el millor! petons
ResponEliminaUna distracció molt llaminera i de vici total, je je je...
ResponEliminaNyammm! M'encanten les receptes amb pasta de full, i aquests croissanets han de ser boníssims! Bon cap de setmana! Petons
ResponEliminaSí, molt ràpids de fer i sobretot de menjar, Cristina!!! Ptnts i bon cap de setmana.
ResponEliminaSon de vici!!!!!!
ResponEliminaPetonets
És tan fàcil de fer com addictiu és el resultat. Fantàstic!
ResponEliminaMarta
Unnpecat molt temptador!! bon cap de setmana
ResponEliminaUnnpecat molt temptador!! bon cap de setmana
ResponEliminaJo també ho tinc per publicar!! jejej quina temptació ehh petons
ResponEliminaQue fácil, no quiero ni pensar la tentación que debe ser recién hechos. Es un pecado pero no dudes que lo haré. Por cierto muy aclarados las fotos.
ResponEliminaJo en vull un...o dos....o tres...per esmorzar!!!!
ResponEliminaPetonets.
Si noia, és una idea fantàstica per fer amb nanos. Quan els fem a casa volen!!!
ResponEliminaCristina si els veu la meva filla , segur que m'els demana. Mir auq em'has fet venir ganes de fer-ne.
ResponEliminaPetons
Critina que croissants mas buenos....las fotos pequeñitas del paso a paso idóneas y la del interior del Croisant ni te cuento...una entrada estupenda !!!!
ResponEliminaUn beso
Miguel
lareposteriademiguel.com
Fantàstics,els penso fer ben aviat.Petons
ResponEliminaHola Cristina guapa tu
ResponEliminaMai els he preparat amb nuetella, et copio, je,je, hummmm
mil petonets maca i dolça, Susanna
crec que ja se que faré aquest cap de setmana per esmorzar!!!! petonets
ResponEliminaUffff quin vici, Aquets croissant són realment perillosos! Un no parar.
ResponEliminaUna abraçada
Gràcies Cristina per aquesta recepta, queden boníssims!
ResponEliminaMe n'alegro que els hàgiu assaborit.
Elimina